Maske için teşekkür eden doktora soruşturma

GÜNDEM 10.04.2020 - 18:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Maske için teşekkür eden doktora soruşturma

İzmit'te Dr. Sibel Gören hakkında, aile sağlığı merkezlerine maske gönderen CHP'li belediyeye teşekkür ettiği için soruşturma açıldı.

haberimizvar.net-Sağlık çalışanları tıbbi malzeme eksikliği nedeniyle yakınırken CHP’li İzmit Belediyesi, Aile Sağlığı Merkezleri’ne maske yardımı yaptı. Doktor Sibel Gören, Twitter hesabından gönderilen maskelerin fotoğraflarını “Aile Sağlığı Merkezlerinin unutulduğu günlerde bizi unutmayan Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi’ne çok teşekkürler” notuyla paylaştı. CHP’li Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e 1 Nisan’da teşekkür eden Sibel Gören’e jet hızıyla soruşturma açıldı. Sibel Gören, soruşturma açıldığı haberini de twitter hesabından şöyle açıkladı: “Bu paylaşımım şikayet edilmiş. Hakkımda soruşturma açılmış, savunmam isteniyor. Buradaki suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını protesto ediyorum. Hem de Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu’nun tüm soruşturmaların ertelenmesi ile ilgili yazısı varken.” sibel gören@drsibelgoren     Bu paylaşımım şikayet edilmiş. Hakkımda soruşturma açılmış,savunmam isteniyor.Buradaki suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını #ProtestoEdiyorum .Hem de Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu'nun tüm soruşturmaların ertelenmesi ile ilgili yazısı varken... https://twitter.com/drsibelgoren/status/1245294009632907264 … sibel gören@drsibelgoren   Aile Sağlığı Merkezlerinin unutulduğu günlerde bizi unutmayan @fatmakaplan #fatmakaplanhürriyet ve #izmitbelediyesi ne çok teşekkürler...  
İzmit'te Dr. Sibel Gören hakkında, aile sağlığı merkezlerine maske gönderen CHP'li belediyeye teşekkür ettiği için soruşturma açıldı.

haberimizvar.net-Sağlık çalışanları tıbbi malzeme eksikliği nedeniyle yakınırken CHP’li İzmit Belediyesi, Aile Sağlığı Merkezleri’ne maske yardımı yaptı. Doktor Sibel Gören, Twitter hesabından gönderilen maskelerin fotoğraflarını “Aile Sağlığı Merkezlerinin unutulduğu günlerde bizi unutmayan Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi’ne çok teşekkürler” notuyla paylaştı.

CHP’li Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e 1 Nisan’da teşekkür eden Sibel Gören’e jet hızıyla soruşturma açıldı. Sibel Gören, soruşturma açıldığı haberini de twitter hesabından şöyle açıkladı: “Bu paylaşımım şikayet edilmiş. Hakkımda soruşturma açılmış, savunmam isteniyor. Buradaki suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını protesto ediyorum. Hem de Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu’nun tüm soruşturmaların ertelenmesi ile ilgili yazısı varken.”

 

Bu paylaşımım şikayet edilmiş. Hakkımda soruşturma açılmış,savunmam isteniyor.Buradaki suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını .Hem de Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu'nun tüm soruşturmaların ertelenmesi ile ilgili yazısı varken... https://twitter.com/drsibelgoren/status/1245294009632907264 …

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.