En yüksek bağış devlet kurumlarından

GÜNDEM 10.04.2020 - 20:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

En yüksek bağış devlet kurumlarından

Korona virüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz bize yeteriz Türkiye’m” sloganlı Milli Dayanışma Kampanyası’na en yüksek bağış vatandaşlar yerine devlet kurumlarından geldi

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda korona virüsle mücadele kapsamında “Biz bize yeteriz Türkiye’m” sloganıyla Milli Dayanışma Kampanyası başlattığını duyurmuştu. Bugüne kadar toplamda 493 bin 566 adet bağış yapıldı. Bağışların toplam tutarı 1.533.777.339 TL olurken bu bağışların yalnızca 48 Milyon 619 Bin 60 TL’sinin SMS ile toplandığı öğrenildi. Kampanyaya vatandaşların destek vermesi beklenirken, en büyük destek yine devletin kendi kurumlarından geldi. EN YÜKSEK BAĞIŞ DEVLET KURUMLARINDAN Kampanyanın web sitesi olan bizbizeyeteriz.gov.tr’de bulunan “En yüksek bağışlar” listesinde devlete ait kurumlar ilk 5. sırada yer alıyor. Bu sıralamaya göre, T.C Merkez Bankası 100 Milyon TL, Ziraat Finans Grubu 62 Milyon 300 bin TL, Türkiye Halk Bankası 56 Milyon TL, Türkiye Vakıflar Bankası 50 Milyon TL, Türk Telekom 40 Milyon TL bağışta bulundu. Kampanyaya devletten toplamda 308 Milyon 300 Bin TL destek geldi. 
Korona virüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz bize yeteriz Türkiye’m” sloganlı Milli Dayanışma Kampanyası’na en yüksek bağış vatandaşlar yerine devlet kurumlarından geldi

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda korona virüsle mücadele kapsamında “Biz bize yeteriz Türkiye’m” sloganıyla Milli Dayanışma Kampanyası başlattığını duyurmuştu. Bugüne kadar toplamda 493 bin 566 adet bağış yapıldı. Bağışların toplam tutarı 1.533.777.339 TL olurken bu bağışların yalnızca 48 Milyon 619 Bin 60 TL’sinin SMS ile toplandığı öğrenildi. Kampanyaya vatandaşların destek vermesi beklenirken, en büyük destek yine devletin kendi kurumlarından geldi.

EN YÜKSEK BAĞIŞ DEVLET KURUMLARINDAN

Kampanyanın web sitesi olan bizbizeyeteriz.gov.tr’de bulunan “En yüksek bağışlar” listesinde devlete ait kurumlar ilk 5. sırada yer alıyor. Bu sıralamaya göre, T.C Merkez Bankası 100 Milyon TL, Ziraat Finans Grubu 62 Milyon 300 bin TL, Türkiye Halk Bankası 56 Milyon TL, Türkiye Vakıflar Bankası 50 Milyon TL, Türk Telekom 40 Milyon TL bağışta bulundu. Kampanyaya devletten toplamda 308 Milyon 300 Bin TL destek geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.