Başkanlar Kepez'in sorunlarını dinledi

YEREL 16.04.2020 - 14:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkanlar Kepez'in sorunlarını dinledi

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin'in katılımıyla Kepez İlçesi'nde bulunan muhtarlarla toplantı yaptı.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel, CHP Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin'in  katılımıyla Kepez İlçesi'nde bulunan muhtarlarla toplantı düzenledi. Covıd-19 Virüsü nedeniyle sosyal mesafeye uyularak gerçekleştirilen toplantı 5 aşamada gerçekleştirildi. 2 gün süren toplantıya Kepez İlçe'sinde bulunan 68 mahalle muhtarı davet edildi. Toplantıda muhtarlar mahallerinde yaşayan vatandaşların sıkıntılarını dile getirdi. Dünyayı etkisi altına alan ülkemizde de görülen Covıd-19 Virüsü nedeniyle binlerce vatandaşın işsiz kaldığını belirten muhtarlar mahallerinde ikamet eden vatandaşlar için gıda yardımı ve maske talebinde bulundu.    VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ    CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, ''Kepez İlçemizde bulunan mahallerimizde son zamanlarda yaşanan en büyük sıkıntı ülkemizi ve  dünyayı etkisi altına alan Covıd-19 Virüsü nedeniyle binlerce vatandaşımızın işsiz kalması. İşsiz kalan vatandaşlarımız evlerini geçindirmekte zorluk çekiyor. Aynı zamanda da maske temini noktasında sıkıntı yaşıyor. Muhtarlarımız toplantıda bizlerden gıda ve maske talebinde bulundu. Mahallelerde yurttaşlarımızın yaşadığı sorunları en iyi bilen muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız mahallelerinde gerçek ihtiyaç sahibi yurttaşları bizden daha iyi biliyor. Kepez İlçemizin 68 mahallesinde bulunan muhtarlarımız  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmamızda bize yardımcı olacak. Bizlerde Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde muhtarlarımızla beraber mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarında yanlarında olacağız. Vatandaşlarımıza gerekli gıda yardımı yapılması ve maske dağıtılması noktasında elimizden gelen desteği sağlayacağız'' dedi.    SİYASİ KAYGILARIMIZI BIRAKMALIYIZ   Siyasi kaygıların bir kenara bırakılarak vatandaşlara yaşanılan zorlu süreçte desteklerini vereceklerini belirten Kurnaz, "Vatandaşımızın kendisini çaresiz hissetmesine müsaade etmeyeceğiz. Biz CHP Kepez İlçe örgütü olarak Kepezli hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu, sağlığı için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Gün birlik olma günüdür. Bu zorlu günleri birlik ve beraberlik içinde hep beraber atlatacağız'' dedi.
CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin'in katılımıyla Kepez İlçesi'nde bulunan muhtarlarla toplantı yaptı.
haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel, CHP Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin'in  katılımıyla Kepez İlçesi'nde bulunan muhtarlarla toplantı düzenledi. Covıd-19 Virüsü nedeniyle sosyal mesafeye uyularak gerçekleştirilen toplantı 5 aşamada gerçekleştirildi. 2 gün süren toplantıya Kepez İlçe'sinde bulunan 68 mahalle muhtarı davet edildi. Toplantıda muhtarlar mahallerinde yaşayan vatandaşların sıkıntılarını dile getirdi. Dünyayı etkisi altına alan ülkemizde de görülen Covıd-19 Virüsü nedeniyle binlerce vatandaşın işsiz kaldığını belirten muhtarlar mahallerinde ikamet eden vatandaşlar için gıda yardımı ve maske talebinde bulundu. 
 
VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ 
 
CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, ''Kepez İlçemizde bulunan mahallerimizde son zamanlarda yaşanan en büyük sıkıntı ülkemizi ve  dünyayı etkisi altına alan Covıd-19 Virüsü nedeniyle binlerce vatandaşımızın işsiz kalması. İşsiz kalan vatandaşlarımız evlerini geçindirmekte zorluk çekiyor. Aynı zamanda da maske temini noktasında sıkıntı yaşıyor. Muhtarlarımız toplantıda bizlerden gıda ve maske talebinde bulundu. Mahallelerde yurttaşlarımızın yaşadığı sorunları en iyi bilen muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız mahallelerinde gerçek ihtiyaç sahibi yurttaşları bizden daha iyi biliyor. Kepez İlçemizin 68 mahallesinde bulunan muhtarlarımız  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmamızda bize yardımcı olacak. Bizlerde Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde muhtarlarımızla beraber mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarında yanlarında olacağız. Vatandaşlarımıza gerekli gıda yardımı yapılması ve maske dağıtılması noktasında elimizden gelen desteği sağlayacağız'' dedi. 
 
SİYASİ KAYGILARIMIZI BIRAKMALIYIZ
 
Siyasi kaygıların bir kenara bırakılarak vatandaşlara yaşanılan zorlu süreçte desteklerini vereceklerini belirten Kurnaz, "Vatandaşımızın kendisini çaresiz hissetmesine müsaade etmeyeceğiz. Biz CHP Kepez İlçe örgütü olarak Kepezli hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu, sağlığı için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Gün birlik olma günüdür. Bu zorlu günleri birlik ve beraberlik içinde hep beraber atlatacağız'' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Leyla topaç
(06.03.2021 16:13 - #72191)
Helal size önder bey
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(2) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.