Ebru Şallı 9 yaşındaki oğlunu kaybetti

YAŞAM 17.04.2020 - 18:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Ebru Şallı 9 yaşındaki oğlunu kaybetti

Ebru Şallı'nın 9 yaşındaki oğlu Pars lenfomayadan hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Pars, bugün toprağa verildi.

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan oğlu Pars lenfomaya verdiği mücadeleyi maalesef kazanamadı. Pars, dün gece tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti. Şallı geçen yıl verdiği bir röportajda, Pars’ın bir yıldır hastalıkla mücadele ettiğini dile getirip “Önceliğim Pars’ın sağlığı” demişti. TOPRAĞA VERİLDİ Pars Tan için öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Pars Tan, Kilyos Mezarlığı’nda defneldi. Aile üyelerinin birçoğunu koronavirüs salgınından dolayı Pars'ın cenaze törenine katılamadı.  Mezarlığın güvenlik görevlileri gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Gazetecilerin önüne geçen özel güvenlik görevlileri fotoğraf makineleri ile kameralara da müdahale etti. 
Ebru Şallı'nın 9 yaşındaki oğlu Pars lenfomayadan hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Pars, bugün toprağa verildi.

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan oğlu Pars lenfomaya verdiği mücadeleyi maalesef kazanamadı. Pars, dün gece tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti. Şallı geçen yıl verdiği bir röportajda, Pars’ın bir yıldır hastalıkla mücadele ettiğini dile getirip “Önceliğim Pars’ın sağlığı” demişti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Pars Tan için öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Pars Tan, Kilyos Mezarlığı’nda defneldi. Aile üyelerinin birçoğunu koronavirüs salgınından dolayı Pars'ın cenaze törenine katılamadı.  Mezarlığın güvenlik görevlileri gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Gazetecilerin önüne geçen özel güvenlik görevlileri fotoğraf makineleri ile kameralara da müdahale etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.