‘Saray rejimine inat yaşasın 23 Nisan!’

GÜNDEM 23.04.2020 - 19:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Saray rejimine inat yaşasın 23 Nisan!’

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

haberimizvar.net-İlçe Başkanı Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletin egemenliğini gasp eden saray rejimine inat yaşasın 23 nisan! 23 Nisan 1920; Meclis'in kuruluşuyla birlikte milletin egemenliğinin başladığı tarihtir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderlik ettiği Kurtuluş Savaşı sırasında açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, millet egemenliğinin ve ulusumuzun bağımsız ve özgür yaşama iradesinin sembolü olmuştur. TEK ADAM REJİMİ Maalesef karşımızda; hak ve özgürlükleri budayan, demokrasiyi, çoğulculuğu rafa kaldıran, milletin üzerinde kendini bir güç olarak gören, kuvvetler ayrılığı ilkesini yok sayan, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesiyle sorunu olan, kendilerini saraya kapatmış tek adam rejimi var! Bu tek adam rejimine karşı milletin yeniden egemenliği için Cumhuriyet Halk Partisi olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz! 23 Nisan günü; aynı zamanda geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan edilerek dünya barışı için atılmış önemli bir adımdır. Genel Başkanımızın çağrısıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, dünya barışına adıyoruz. 100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!”      
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

haberimizvar.net-İlçe Başkanı Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletin egemenliğini gasp eden saray rejimine inat yaşasın 23 nisan! 23 Nisan 1920; Meclis'in kuruluşuyla birlikte milletin egemenliğinin başladığı tarihtir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderlik ettiği Kurtuluş Savaşı sırasında açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, millet egemenliğinin ve ulusumuzun bağımsız ve özgür yaşama iradesinin sembolü olmuştur.

TEK ADAM REJİMİ

Maalesef karşımızda; hak ve özgürlükleri budayan, demokrasiyi, çoğulculuğu rafa kaldıran, milletin üzerinde kendini bir güç olarak gören, kuvvetler ayrılığı ilkesini yok sayan, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesiyle sorunu olan, kendilerini saraya kapatmış tek adam rejimi var! Bu tek adam rejimine karşı milletin yeniden egemenliği için Cumhuriyet Halk Partisi olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz! 23 Nisan günü; aynı zamanda geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan edilerek dünya barışı için atılmış önemli bir adımdır. Genel Başkanımızın çağrısıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, dünya barışına adıyoruz. 100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!”  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.