11 vakadan 5'i iyileşti

GÜNDEM 29.04.2020 - 15:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

11 vakadan 5'i iyileşti

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçede koronavirüs tespiti yapılan 11 vakadan 5'inin iyileştiğini söyledi.

haberimizvar.net-Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçedeki Covid-19 vakaları ile ilgili son durum hakkında bilgi verdi. Kaymakam Ömer Çimşit, "11 pozitiften 5 tanesi negatifleşti, 3'ü taburcu ve diğer 2'si de taburcu edilecek. An itibariyle pozitif olan 6 kişiden 2'si tedaviyi tamamladı ama karantina altındaki evinde takipleri sürdürülüyor. 3'ünün Korkuteli Devlet Hastanesi'nde takipleri sürüyor, genel durumları çok iyi. 1 vakamız Kepez Devlet Hastanesi yoğun bakımda izleniyordu, o da yoğun bakımdan dün itibariyle çıkarıldı. Genel durumu da iyi, tomografisi ve PCR incelemeleriyle takip ediliyor. BİLGİ VERDİ Ayrıca ilçemizde şu anda, ülkemizin çeşitli yerlerinde hasta olarak takip edilenlerin temaslısı olduğu Sağlık Bakanlığınca ilçe sağlık müdürlüğümüze bildirilen 85 adet temaslı ile il dışından girişleri nedeniyle izolasyon sürecine giren 381 kişinin filyasyonları yapılıyor" dedi.   
Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçede koronavirüs tespiti yapılan 11 vakadan 5'inin iyileştiğini söyledi.

haberimizvar.net-Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçedeki Covid-19 vakaları ile ilgili son durum hakkında bilgi verdi. Kaymakam Ömer Çimşit, "11 pozitiften 5 tanesi negatifleşti, 3'ü taburcu ve diğer 2'si de taburcu edilecek. An itibariyle pozitif olan 6 kişiden 2'si tedaviyi tamamladı ama karantina altındaki evinde takipleri sürdürülüyor. 3'ünün Korkuteli Devlet Hastanesi'nde takipleri sürüyor, genel durumları çok iyi. 1 vakamız Kepez Devlet Hastanesi yoğun bakımda izleniyordu, o da yoğun bakımdan dün itibariyle çıkarıldı. Genel durumu da iyi, tomografisi ve PCR incelemeleriyle takip ediliyor.

BİLGİ VERDİ

Ayrıca ilçemizde şu anda, ülkemizin çeşitli yerlerinde hasta olarak takip edilenlerin temaslısı olduğu Sağlık Bakanlığınca ilçe sağlık müdürlüğümüze bildirilen 85 adet temaslı ile il dışından girişleri nedeniyle izolasyon sürecine giren 381 kişinin filyasyonları yapılıyor" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.