Antalya için 'sağanak' uyarısı

GÜNDEM 07.05.2020 - 14:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalya için 'sağanak' uyarısı

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nce Antalya'da gece yarısından itibaren sağanak beklendiği belirtilerek, olası su baskını ile yıldırım düşmelerine karşı dikkatli olunması istendi.

haberimizvar.net-Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Antalya'da bu gece yarısından itibaren gök gürültülü sağanak beklendiği, yağışın yarın öğle saatlerine kadar etkili olacağı duyuruldu. Açıklamada, "Bu gece saatlerinden itibaren Antalya'nın kuzeydoğusu (Kepez, Aksu, Serik, İbradı, Akseki, Manavgat ilçelerinde) görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.  Bugün öğle saatlerinden itibaren Isparta ve çevresinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın ise gece yarısına kadar etkili olacağı kaydedildi. 
Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nce Antalya'da gece yarısından itibaren sağanak beklendiği belirtilerek, olası su baskını ile yıldırım düşmelerine karşı dikkatli olunması istendi.

haberimizvar.net-Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Antalya'da bu gece yarısından itibaren gök gürültülü sağanak beklendiği, yağışın yarın öğle saatlerine kadar etkili olacağı duyuruldu. Açıklamada, "Bu gece saatlerinden itibaren Antalya'nın kuzeydoğusu (Kepez, Aksu, Serik, İbradı, Akseki, Manavgat ilçelerinde) görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. 

Bugün öğle saatlerinden itibaren Isparta ve çevresinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın ise gece yarısına kadar etkili olacağı kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.