‘Her partide çürük ceviz olur!’

GÜNDEM 08.05.2020 - 15:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Her partide çürük ceviz olur!’

CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, www.haberimizvar.net’in ortaya çıkardığı rüşvet skandalı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

haberimizvar.net-CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Belediye Başkanları hangi partiden olursa olsun, özünde dürüstlük ve karakter olduktan sonra yanlışa, rüşvete dur diyebilmek hele hele 18 yıllık bir iktidarın parçası iken bunları söyleyebilmek erdemliktir, cesarettir. Bir telekonferans toplantısı gerçekleştiriliyor. 58 kişinin katıldığı toplantıda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AKP ve MHP Milletvekilleri, AKP ve MHP il başkanları, AKP ve MHP belediye başkanları, AKP ve MHP ilçe başkanları ve ilimizdeki kamu kurum müdürleri katılıyor. CEVAP BEKLEYEN SORULAR SORU 1- Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, CHP ve IYI Parti Belediye Başkanları seçilmiş ve hizmetin en ön safhasında değiller mi ? Niye onlar da yok? SORU 2- Bakanlar sadece Cumhur İttifakı’nın bakanları mı? SORU 3- Valilik ve kamu kurum müdürleri sadece Cumhur İttifakı’nın valisi ve müdürü mü? RÜŞVETSİZ TÜRKİYE YAKIN Toplantıda Bakan bey, Serik Belediye Başkanı’na sahillerle alakalı 500 bin TL para alındığını söylemiş , Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan reddetmiş, Bakan beyde sizden önceki dönemde yani Ramazan Çalık (AKP'li ) döneminde olduğunu beyan etmiştir. Bunun üzerine mevcut Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ‘Devletin Bakanı olarak bunu biliyor da üzerine gitmiyorsanız yazıklar olsun deyip toplantıdan ayrılarak onurlu bir davranış sergilemiştir. ‘ SORU 4- Alanen ortaya çıkmış bu rüşvet olayının üzerine gidilecek mi? SORU 5- İnsan etten kemikten yaratılmış. Her siyasi partide çürük cevizde olur, onurlu insanlarda olur. Bu onurlu belediye başkanını harcayacak mısınız? Tüyü bitmemiş yetimin hakkının yenmediği, rüşvetsiz bir Türkiye yakın. 18 yıllık iktidarlarının sonu ilk seçimde sona erecek.”    
CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, www.haberimizvar.net’in ortaya çıkardığı rüşvet skandalı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

haberimizvar.net-CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Belediye Başkanları hangi partiden olursa olsun, özünde dürüstlük ve karakter olduktan sonra yanlışa, rüşvete dur diyebilmek hele hele 18 yıllık bir iktidarın parçası iken bunları söyleyebilmek erdemliktir, cesarettir. Bir telekonferans toplantısı gerçekleştiriliyor. 58 kişinin katıldığı toplantıda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AKP ve MHP Milletvekilleri, AKP ve MHP il başkanları, AKP ve MHP belediye başkanları, AKP ve MHP ilçe başkanları ve ilimizdeki kamu kurum müdürleri katılıyor.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

SORU 1- Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, CHP ve IYI Parti Belediye Başkanları seçilmiş ve hizmetin en ön safhasında değiller mi ? Niye onlar da yok?

SORU 2- Bakanlar sadece Cumhur İttifakı’nın bakanları mı?

SORU 3- Valilik ve kamu kurum müdürleri sadece Cumhur İttifakı’nın valisi ve müdürü mü?

RÜŞVETSİZ TÜRKİYE YAKIN

Toplantıda Bakan bey, Serik Belediye Başkanı’na sahillerle alakalı 500 bin TL para alındığını söylemiş , Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan reddetmiş, Bakan beyde sizden önceki dönemde yani Ramazan Çalık (AKP'li ) döneminde olduğunu beyan etmiştir. Bunun üzerine mevcut Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ‘Devletin Bakanı olarak bunu biliyor da üzerine gitmiyorsanız yazıklar olsun deyip toplantıdan ayrılarak onurlu bir davranış sergilemiştir. ‘

SORU 4- Alanen ortaya çıkmış bu rüşvet olayının üzerine gidilecek mi?

SORU 5- İnsan etten kemikten yaratılmış. Her siyasi partide çürük cevizde olur, onurlu insanlarda olur. Bu onurlu belediye başkanını harcayacak mısınız?

Tüyü bitmemiş yetimin hakkının yenmediği, rüşvetsiz bir Türkiye yakın. 18 yıllık iktidarlarının sonu ilk seçimde sona erecek.”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.