‘Berat Albayrak beni yok etmeye çalışıyor!’

GÜNDEM 09.05.2020 - 14:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Berat Albayrak beni yok etmeye çalışıyor!’

Yurtdışına çıkan Sedat Peker, yayınladığı bir video ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kendisini yok etmeye çalıştığını söyledi.

haberimizvar.net-Peker, “Bir gün bana bir telefon yollandı bu telefonun kamerasında çekim yapılmış kamera çekiminin içerisinde bir dosya ve bu dosya bana karşı hazırlanan örgütlü bir suç dosyası. Ben bunu alınca dedim ki UYAP’a kaydedilmemiş. Sayın cumhurbaşkanımızın sözü var. ‘Fettullahçıların yapmış olduğu hiçbir şeyi yapmayacağız’ diye ancak UYAP’ işlenmemiş bu şekilde dosya hazırlamanın ne anlamı olabilir ki” ifadelerini kullandı.   TIKLA İZLE : https://www.haberimizvar.net/videolar-video-berat-albayrak-beni-yok-etmeye-calisiyor-153.html
Yurtdışına çıkan Sedat Peker, yayınladığı bir video ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kendisini yok etmeye çalıştığını söyledi.

haberimizvar.net-Peker, “Bir gün bana bir telefon yollandı bu telefonun kamerasında çekim yapılmış kamera çekiminin içerisinde bir dosya ve bu dosya bana karşı hazırlanan örgütlü bir suç dosyası. Ben bunu alınca dedim ki UYAP’a kaydedilmemiş. Sayın cumhurbaşkanımızın sözü var. ‘Fettullahçıların yapmış olduğu hiçbir şeyi yapmayacağız’ diye ancak UYAP’ işlenmemiş bu şekilde dosya hazırlamanın ne anlamı olabilir ki” ifadelerini kullandı.  

TIKLA İZLE : https://www.haberimizvar.net/videolar-video-berat-albayrak-beni-yok-etmeye-calisiyor-153.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.