500 bin TL rüşveti ve jipi kim aldı?

GÜNDEM 10.05.2020 - 17:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

500 bin TL rüşveti ve jipi kim aldı?

Türkiye, AKP'deki 500 bin liralık rüşvetin peşine düştü. Sosyal medya başta olmak üzere tüm ulusal basın, CHP, İYİ Parti, DSP ve DP parti yöneticileri, milletvekilleri ‘500 bin TL rüşveti ve jipi kim aldı?’ sorusunun cevabının peşine düştü.

www.haberimizvar.net’in gündeme taşıdığı Ebru Küçükaydın’ın özel haberinin ardından Türkiye ‘500 bin TL rüşveti ve jipi kim aldı?’ sorusunun peşine düştü. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  50 kişinin katıldığı toplantıda AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı rüşvet almak suçladı. AKP’li belediye başkanı Aputkan, yazılı yaptığı açıklamada toplantıda yaşananları doğrulayıp, yine AKP’li olan Serik Belediyesi eski Başkanı Ramazan Çalık’ın rüşveti aldığını iddia ederek, konuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuyla ilgili soruşturma açılmasını istedi. Aputkan ayrıca, toplantıya katılan bakanlara seslenerek rüşveti bilip, açıklamıyorsanız ‘yazıklar olsun’ diyerek yazılı açıklamasında çağrıda bulundu. CHP- İYİ PARTİ VE DİĞERLERİ Gelişmelerin üzerine başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere,  İYİ Parti, DSP, DP parti yöneticileri, milletvekilleri rüşvet skandalını gündeme taşıdı. Sosyal medya üzerinden tüm Türkiye ‘500 bin TL rüşveti ve jipi kim aldı?’ sorusunun cevabının peşine düştü. Ancak ne iktidar partisi AKP’den, ne de cumhuriyet savcılarından ses çıkmaması kamuoyunun tepkisine neden oldu. EBRU KÜÇÜKAYDIN
Türkiye, AKP'deki 500 bin liralık rüşvetin peşine düştü. Sosyal medya başta olmak üzere tüm ulusal basın, CHP, İYİ Parti, DSP ve DP parti yöneticileri, milletvekilleri ‘500 bin TL rüşveti ve jipi kim aldı?’ sorusunun cevabının peşine düştü.

www.haberimizvar.net’in gündeme taşıdığı Ebru Küçükaydın’ın özel haberinin ardından Türkiye ‘500 bin TL rüşveti ve jipi kim aldı?’ sorusunun peşine düştü. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  50 kişinin katıldığı toplantıda AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı rüşvet almak suçladı. AKP’li belediye başkanı Aputkan, yazılı yaptığı açıklamada toplantıda yaşananları doğrulayıp, yine AKP’li olan Serik Belediyesi eski Başkanı Ramazan Çalık’ın rüşveti aldığını iddia ederek, konuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuyla ilgili soruşturma açılmasını istedi. Aputkan ayrıca, toplantıya katılan bakanlara seslenerek rüşveti bilip, açıklamıyorsanız ‘yazıklar olsun’ diyerek yazılı açıklamasında çağrıda bulundu.

CHP- İYİ PARTİ VE DİĞERLERİ

Gelişmelerin üzerine başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere,  İYİ Parti, DSP, DP parti yöneticileri, milletvekilleri rüşvet skandalını gündeme taşıdı. Sosyal medya üzerinden tüm Türkiye ‘500 bin TL rüşveti ve jipi kim aldı?’ sorusunun cevabının peşine düştü. Ancak ne iktidar partisi AKP’den, ne de cumhuriyet savcılarından ses çıkmaması kamuoyunun tepkisine neden oldu. EBRU KÜÇÜKAYDIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.