TAŞ gibi Audi A6’ya kim biniyor?

GÜNDEM 10.05.2020 - 17:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

TAŞ gibi Audi A6’ya kim biniyor?

Aracın markası bile belli!

Son köşe yazımda AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a cevap vermesi için bir çok soru yöneltmiştim. Türkiye’nin peşine düştüğü ve yanıt aradığı ‘500 bin TL rüşveti kim yedi?’ sorusuna bir de ‘lüks araca kim biniyor?’ sorusunun yanıtı vermesini istedim. Olmadı AKP’li hatta MHP’yi il yöneticilerinden kamuoyunun cevap beklediği sorulara yanıt vermesini istemiştim. Bu soruları okuyucularım adına sordum, yanıt geldi mi? Hayır… Şaşırdık mı? Türkiye gündemindeki Antalya’nın Serik sahillerinin halka kalması çabası sürürken ardından da halkın sahillerinin kime gideceğiyle ilgili haberimizi de yayınladık. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, OPET’in sahibi Fikret Öztürk ile Antalyaspor Başkanı oğlu Ali Şafak Öztürk, Kayserili İş adamı Hacı Osman Üçden’e halka ait sahillerin tahsis edileceğini herkes www.haberimizvar.net’ten okudu. Şimdi de kamuoyuna sor uyoruz: 500 Bin TL rüşveti kim aldı? Markası bile olan taş gibi Audi A6’ya kim biniyor? Audi A6 marka lüks aracı  Serik’te hangi işletmeci ne için kime verdi? Herkes susuyor, belki AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’tan bir açıklama yapar belki? Ne dersiniz yapar mı? İLGİLİ LİNKLER: https://www.haberimizvar.net/yazar-500-bin-tl-yi-acikladin-jipe-bineni-de-acikla-241.html https://www.haberimizvar.net/haber-halkin-sahilleri-kimlere-gidecek-13263.html
Aracın markası bile belli!

Son köşe yazımda AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a cevap vermesi için bir çok soru yöneltmiştim. Türkiye’nin peşine düştüğü ve yanıt aradığı ‘500 bin TL rüşveti kim yedi?’ sorusuna bir de ‘lüks araca kim biniyor?’ sorusunun yanıtı vermesini istedim.
Olmadı AKP’li hatta MHP’yi il yöneticilerinden kamuoyunun cevap beklediği sorulara yanıt vermesini istemiştim.

Bu soruları okuyucularım adına sordum, yanıt geldi mi? Hayır… Şaşırdık mı?

Türkiye gündemindeki Antalya’nın Serik sahillerinin halka kalması çabası sürürken ardından da halkın sahillerinin kime gideceğiyle ilgili haberimizi de yayınladık. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, OPET’in sahibi Fikret Öztürk ile Antalyaspor Başkanı oğlu Ali Şafak Öztürk, Kayserili İş adamı Hacı Osman Üçden’e halka ait sahillerin tahsis edileceğini herkes www.haberimizvar.net’ten okudu.

Şimdi de kamuoyuna sor uyoruz: 500 Bin TL rüşveti kim aldı?

Markası bile olan taş gibi Audi A6’ya kim biniyor? Audi A6 marka lüks aracı  Serik’te hangi işletmeci ne için kime verdi?

Herkes susuyor, belki AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’tan bir açıklama yapar belki?

Ne dersiniz yapar mı?


İLGİLİ LİNKLER: https://www.haberimizvar.net/yazar-500-bin-tl-yi-acikladin-jipe-bineni-de-acikla-241.html

https://www.haberimizvar.net/haber-halkin-sahilleri-kimlere-gidecek-13263.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.