CHP İlçe Başkanı Duruk’tan 19 Mayıs Bayram mesajı

GÜNDEM 18.05.2020 - 14:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP İlçe Başkanı Duruk’tan 19 Mayıs Bayram mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, 19 Mayıs 1919 tarihinin Türkiye tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "19 Mayıs, Türkiye için bağımsızlık ışığının yandığı gündür" dedi.

haberimizvar.net- İlçe Başkanı Onur Duruk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Mustafa Kemal'ın, 19 Mayıs'ta Samsun'a ayak basarken, hem Türkiye, hem de dünya tarihini derinden etkilediğini vurguladı. Mustafa Kemal ve mücadele arkadaşlarının 19 Mayıs'tan itibaren Anadolu'da özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini başlattıklarına değinen Onur Duruk, 19 Mayıs'ta başlatılan mücadelenin neticesinde kurulan laik, demokratik, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin içeriden ve dışarıdan saldırılara maruz kalmaya devam ettiğini belirtti. Onur Duruk, gençlerin 19 Mayıs'ın anlamı, önemi ve ruhunu kavrayarak, bağımsız, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımlarını savunmaya ve Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik saldırıları püskürtmeye devam edeceklerinin altını çizdi. 19 Mayıs'ın, zifiri karanlığın bitişini ve aydınlığa ulaşmanın başlangıcını simgelediğine değinen Onur Duruk, "19 Mayıs, Türkiye için bağımsızlık ışığının yandığı gündür. 19 Mayıs, karanlığım, esaretin bitişini müjdeleyen, bağımsızlık umutlarının yeşerdiği gündür" dedi. Onur Duruk, mesajının son bölümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, bu bayramı gençlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını andı. HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, 19 Mayıs 1919 tarihinin Türkiye tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "19 Mayıs, Türkiye için bağımsızlık ışığının yandığı gündür" dedi.

haberimizvar.net- İlçe Başkanı Onur Duruk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Mustafa Kemal'ın, 19 Mayıs'ta Samsun'a ayak basarken, hem Türkiye, hem de dünya tarihini derinden etkilediğini vurguladı. Mustafa Kemal ve mücadele arkadaşlarının 19 Mayıs'tan itibaren Anadolu'da özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini başlattıklarına değinen Onur Duruk, 19 Mayıs'ta başlatılan mücadelenin neticesinde kurulan laik, demokratik, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin içeriden ve dışarıdan saldırılara maruz kalmaya devam ettiğini belirtti. Onur Duruk, gençlerin 19 Mayıs'ın anlamı, önemi ve ruhunu kavrayarak, bağımsız, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımlarını savunmaya ve Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik saldırıları püskürtmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

19 Mayıs'ın, zifiri karanlığın bitişini ve aydınlığa ulaşmanın başlangıcını simgelediğine değinen Onur Duruk, "19 Mayıs, Türkiye için bağımsızlık ışığının yandığı gündür. 19 Mayıs, karanlığım, esaretin bitişini müjdeleyen, bağımsızlık umutlarının yeşerdiği gündür" dedi. Onur Duruk, mesajının son bölümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, bu bayramı gençlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını andı. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.