CHP’den karantina mahallelerine destek

GÜNDEM 18.05.2020 - 15:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP’den karantina mahallelerine destek

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, parti yöneticileriyle birlikte memleketi Demre’den getirttiği sebze ve meyveleri karantina altına alınan mahalle sakinlerine dağıttı. Dağıtımı mahallede görevli Muratpaşa Belediyesi personeli yaptı.

haberimizvar.net-Salgın nedeniyle Antalya Muratpaşa ilçesinde karantina altına alınan Yeşildere ve Gebiz mahallerine CHP’den destek sürüyor. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, memleketi Demre ilçesinden getirttiği sebze ve meyveleri partililer paketledi. Tam bir dayanışma örneğinin sergilendiği yardımda hazırlanan paketler de mahallede görevli Muratpaşa Belediyesi personeli tarafından yapıldı. TEŞEKKÜR ETTİ Konuyla ilgili bilgi veren İl Başkanı Bayar, “Karantina altındaki Yeşildere ve Gebizli mahallelerindeki vatandaşlarımız için Demre'den gelen sebze aracı Muratpaşa Aşevi'ne geldi. Burada paketleme yapıldı. Ayrıca  Yeşildere ve Gebizli Mahallesindeki vatandaşlarımıza dağıtan Muratpaşa Belediyesi emekçilerimize teşekkür ederiz.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu zor günleri omuz omuza vererek atlatacağız.” dedi.  
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, parti yöneticileriyle birlikte memleketi Demre’den getirttiği sebze ve meyveleri karantina altına alınan mahalle sakinlerine dağıttı. Dağıtımı mahallede görevli Muratpaşa Belediyesi personeli yaptı.

haberimizvar.net-Salgın nedeniyle Antalya Muratpaşa ilçesinde karantina altına alınan Yeşildere ve Gebiz mahallerine CHP’den destek sürüyor. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, memleketi Demre ilçesinden getirttiği sebze ve meyveleri partililer paketledi. Tam bir dayanışma örneğinin sergilendiği yardımda hazırlanan paketler de mahallede görevli Muratpaşa Belediyesi personeli tarafından yapıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili bilgi veren İl Başkanı Bayar, “Karantina altındaki Yeşildere ve Gebizli mahallelerindeki vatandaşlarımız için Demre'den gelen sebze aracı Muratpaşa Aşevi'ne geldi. Burada paketleme yapıldı. Ayrıca  Yeşildere ve Gebizli Mahallesindeki vatandaşlarımıza dağıtan Muratpaşa Belediyesi emekçilerimize teşekkür ederiz.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu zor günleri omuz omuza vererek atlatacağız.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.