Kepez'de 19 Mayıs coşkusu

GÜNDEM 19.05.2020 - 14:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kepez'de 19 Mayıs coşkusu

Kepez Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramının 101'inci yılını vatandaşların balkondan katılımıyla coşkuyla kutladı. Kepez'in dört bir yanını gezen 19 Mayıs Korteji ile ilçede muhteşem bir bayram heyecanı yaşandı.

haberimizvar.net-Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla önleyici tedbirler kapsamında bu yılki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın kutlama törenleri düzenlenemeyince, Kepez Belediyesi bayram coşkusunu ilçe sokaklarına taşıdı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı vatandaşların balkondan katılımıyla kutlayan Kepez Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı da ilçe sakinlerinin balkondan katılımıyla coşkuyla kutladı. Sosyal mesafe kuralları ve gerekli hijyen şartlarının dikkate alınarak hazırlanan kutlama programında Kepez'in sokaklarında 19 Mayıs Korteji düzenlendi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de 19 Mayıs Korteji'ne katılarak ilçe sakinlerinin bayram sevincine ortak oldu. Kırmızı ay yıldızlı tişört giyen ve şapka takan Başkan Tütüncü, elinde Türk Bayrağı ile ilçenin dört bir yanını gezerek, hemşehrilerinin bayramlarını kutladı. 19 Mayıs coşkusunun sokaklara taşındığı etkinlikte Nostaljik araçlar, Offroad araçları da korteje eşlik etti. 19 Mayıs Korteji'nin hareket noktası olan DokumaPark'ta bir açıklama yaparak duygu ve düşüncelerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “19 Mayıs 1919'un, 101'inci yılında milli bayramın coşkusunu ve bu güzel günün heyecanını bütün hemşehrilerimize Kepez'in cadde ve sokaklarında yaşatmak ve taşımak için büyük bir gayretle güzel bir kortej hazırladık. Burada hem belediyemizin ekipleri var, hem de bununla birlikte çeşitli hobi gruplarının, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri var. Onlarla güzel bir biçimde Antalya'nın cadde ve sokaklarına heyecanımızı bu milli duygularımızı taşıyoruz" dedi. 
Kepez Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramının 101'inci yılını vatandaşların balkondan katılımıyla coşkuyla kutladı. Kepez'in dört bir yanını gezen 19 Mayıs Korteji ile ilçede muhteşem bir bayram heyecanı yaşandı.

haberimizvar.net-Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla önleyici tedbirler kapsamında bu yılki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın kutlama törenleri düzenlenemeyince, Kepez Belediyesi bayram coşkusunu ilçe sokaklarına taşıdı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı vatandaşların balkondan katılımıyla kutlayan Kepez Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı da ilçe sakinlerinin balkondan katılımıyla coşkuyla kutladı.


Sosyal mesafe kuralları ve gerekli hijyen şartlarının dikkate alınarak hazırlanan kutlama programında Kepez'in sokaklarında 19 Mayıs Korteji düzenlendi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de 19 Mayıs Korteji'ne katılarak ilçe sakinlerinin bayram sevincine ortak oldu. Kırmızı ay yıldızlı tişört giyen ve şapka takan Başkan Tütüncü, elinde Türk Bayrağı ile ilçenin dört bir yanını gezerek, hemşehrilerinin bayramlarını kutladı. 19 Mayıs coşkusunun sokaklara taşındığı etkinlikte Nostaljik araçlar, Offroad araçları da korteje eşlik etti.


19 Mayıs Korteji'nin hareket noktası olan DokumaPark'ta bir açıklama yaparak duygu ve düşüncelerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “19 Mayıs 1919'un, 101'inci yılında milli bayramın coşkusunu ve bu güzel günün heyecanını bütün hemşehrilerimize Kepez'in cadde ve sokaklarında yaşatmak ve taşımak için büyük bir gayretle güzel bir kortej hazırladık. Burada hem belediyemizin ekipleri var, hem de bununla birlikte çeşitli hobi gruplarının, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri var. Onlarla güzel bir biçimde Antalya'nın cadde ve sokaklarına heyecanımızı bu milli duygularımızı taşıyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.