Turizm gettosu

GÜNDEM 21.05.2020 - 22:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Turizm gettosu

Aslen Antalya Serikli olan ünlü ekonomist yazar Ramazan Kurtoğlu, Kadriye ve belek halk plajlarının bakanlık tarafından otellere tahsis edilmesini sosyal medya hesabından eleştirdi.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Antalya’nın Serik ilçesinde oteller dışında halkın denize girebileceği Belek ve Kadriye halk plajlarının yarısından fazlasını yeni imar düzenlemesiyle otellere tahsis etmek için harekete geçmesi bilindiği üzere ilçe halkı dışında, STK’lar, CHP, İYİ Parti, DSP ve DP tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Sahilin bakanlık tarafından otellere tahsisine bir de rüşvet skandalı Türkiye gündemine oturmuştu. SERİKLİ OLDUĞUNU DUYURDU Konuyla ilgili tartışmalar aslen Antalya Serikli olan ünlü ekonomist ve yazar Ramazan Kurtoğlu da dahil oldu. Kurtoğlu, sosyal medya paylaşımında yaşananları ‘Turizm gettosu’ olarak değerlendirdi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da eleştirdi. İşte Ramazan Kurtoğlu’nun twitter hesabından yaptığı paylaşımlar:   ABD’DE SIKIYSA KAPAT! “Türkiyede deniz sahillerini Anayasa’ ya aykırı olarak duvar-tel örgülerle kendi halkına kapatan “Turizm gettosu” var. Örneklerden biri Belek/Kadriye sahilidir. Devlet erkinin  mafya baskısı altında olduğu Meksika’da bile otellerin plajı halka kapalı değildir. ABDde ise sıkıysa kapat.” M.N. ERSOY KİMDİR? DİYE SORDU “Serikli hemşehrilerim soruyor. Turizm Bakanı M.N. Ersoy kimdir? Sayın Ersoy Antalya-Akseki- ‘Ormana’lıTahtakale tüccarı Ali Haydar Bey’in oğludur. Ormana-İbradı Osmanlıdan (1492) günümüze etkilidir. Gürkan Hacır’ın ‘Ma’amin’ ve ‘Masal’ kitaplarını okuyunuz.28 Şubat içinde Google bakınız.”      
Aslen Antalya Serikli olan ünlü ekonomist yazar Ramazan Kurtoğlu, Kadriye ve belek halk plajlarının bakanlık tarafından otellere tahsis edilmesini sosyal medya hesabından eleştirdi.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Antalya’nın Serik ilçesinde oteller dışında halkın denize girebileceği Belek ve Kadriye halk plajlarının yarısından fazlasını yeni imar düzenlemesiyle otellere tahsis etmek için harekete geçmesi bilindiği üzere ilçe halkı dışında, STK’lar, CHP, İYİ Parti, DSP ve DP tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Sahilin bakanlık tarafından otellere tahsisine bir de rüşvet skandalı Türkiye gündemine oturmuştu.

SERİKLİ OLDUĞUNU DUYURDU

Konuyla ilgili tartışmalar aslen Antalya Serikli olan ünlü ekonomist ve yazar Ramazan Kurtoğlu da dahil oldu. Kurtoğlu, sosyal medya paylaşımında yaşananları ‘Turizm gettosu’ olarak değerlendirdi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da eleştirdi. İşte Ramazan Kurtoğlu’nun twitter hesabından yaptığı paylaşımlar:
 

ABD’DE SIKIYSA KAPAT!

“Türkiyede deniz sahillerini Anayasa’ ya aykırı olarak duvar-tel örgülerle kendi halkına kapatan “Turizm gettosu” var. Örneklerden biri Belek/Kadriye sahilidir. Devlet erkinin  mafya baskısı altında olduğu Meksika’da bile otellerin plajı halka kapalı değildir. ABDde ise sıkıysa kapat.”

M.N. ERSOY KİMDİR? DİYE SORDU

“Serikli hemşehrilerim soruyor. Turizm Bakanı M.N. Ersoy kimdir? Sayın Ersoy Antalya-Akseki- ‘Ormana’lıTahtakale tüccarı Ali Haydar Bey’in oğludur. Ormana-İbradı Osmanlıdan (1492) günümüze etkilidir. Gürkan Hacır’ın ‘Ma’amin’ ve ‘Masal’ kitaplarını okuyunuz.28 Şubat içinde Google bakınız.”  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.