Partiler online bayramlaştı

GÜNDEM 25.05.2020 - 17:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Partiler online bayramlaştı

Korona virüsü salgını nedeniyle partiler arası bayramlaşma bu yıl video konferans yöntemiyle yapıldı. AK Parti ve MHP, HDP'yle bayramlaşmadı.

haberimizvar.net- Korono virüsü salgını bayramlaşmaya da damga vurdu. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle halk birbiriyle telefonla bayramlaşırken, siyai partiler ise video konferans yöntemini tercih etti. Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı CHP ve MHP heyetleri ile AK Parti Genel Merkezi’nde video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. AK Parti Genel Merkezi’ndeki bayramlaşma görüşmesinde Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ayşegül Eren Özdemir, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Ağzıkara hazır bulundu. AK Parti’de ilk olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut, Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yaprak Çolak’ın bulunduğu heyet ile bayramlaşma görüşmesi gerçekleştirildi.   AK Parti olarak CHP ailesinin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sarıeroğlu, “Önemli bir süreçten geçiyoruz. İlk defa deneyimlediğimiz, dünya olarak yeni bir süreç. Her şeyi farklı şekilde yaşadığımız farklı şekilde tecrübe ettiğimiz bir süreç. İnşallah bir daha da aynı şekilde bir süreç yaşamayız son olur dünyamız adına” dedi.   CHP’nin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci ve MYK üyesi Merve Menekşe’den oluşan heyet AK Parti Genel Merkezi ile video konferans yoluyla görüşme yaptı. ( AA)
Korona virüsü salgını nedeniyle partiler arası bayramlaşma bu yıl video konferans yöntemiyle yapıldı. AK Parti ve MHP, HDP'yle bayramlaşmadı.

haberimizvar.net- Korono virüsü salgını bayramlaşmaya da damga vurdu. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle halk birbiriyle telefonla bayramlaşırken, siyai partiler ise video konferans yöntemini tercih etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı CHP ve MHP heyetleri ile AK Parti Genel Merkezi’nde video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkezi’ndeki bayramlaşma görüşmesinde Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ayşegül Eren Özdemir, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Ağzıkara hazır bulundu.

AK Parti’de ilk olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut, Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yaprak Çolak’ın bulunduğu heyet ile bayramlaşma görüşmesi gerçekleştirildi.

 

AK Parti olarak CHP ailesinin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sarıeroğlu, “Önemli bir süreçten geçiyoruz. İlk defa deneyimlediğimiz, dünya olarak yeni bir süreç. Her şeyi farklı şekilde yaşadığımız farklı şekilde tecrübe ettiğimiz bir süreç. İnşallah bir daha da aynı şekilde bir süreç yaşamayız son olur dünyamız adına” dedi.

 

CHP’nin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci ve MYK üyesi Merve Menekşe’den oluşan heyet AK Parti Genel Merkezi ile video konferans yoluyla görüşme yaptı.
( AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.