AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Belin’e seslendi: AHLAKSIZSINIZ!

SİYASET 20.06.2020 - 14:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Belin’e seslendi: AHLAKSIZSINIZ!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Alpaslan Belin’e seslenerek, “Elinde bir kanıt olup da, bunları; Cumhuriyet Savcılığı’na ya da ilgili makamlara bildirmeyen müfteridir, ahlaksızdır” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yazılı yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İktidar partisinin Muratpaşa ilçe başkanı; zihniyetini tüm kamuoyunun çok yakından bildiği ihraç edilmiş eski bir milletvekilinin dayanaksız, iftiralarına sığınarak, Muratpaşa Belediye Başkanımız hakkında bir açıklama yapmıştır. Öncelikle belirtelim ki; Muratpaşa Belediye Başkanımız, yıllardır devam eden bütün bu hezeyan ürünü, dayanaksız iftiralara karşı sürekli yasal yollara başvurmaktadır. YAPTIKLARINI SİYASET SANANLAR! Eğer bu açıklamayı servis et diye birileri eline vermediyse, iktidar partisinin ilçe başkanı; iftiralara sığınmanın yanı sıra, açıklamasında kullandığı dille de kendine yakışanı yapmıştır. İktidar partisinin bazı temsilcileri ayyuka çıkan, bakanlar düzeyinde teyit edilen, kendi rantçılıklarını örtmek için; meczuplar, düşkünler, itibarsız kişiler aracılığıyla, CHP’lilere çamur atarak, ‘cambaza bak’ demeyi siyaset sanıyor. Her köşeye sıkıştıklarında, bu ve benzeri figürleri kullanıyorlar. Elinde bir kanıt olup da, bunları; Cumhuriyet Savcılığı’na ya da ilgili makamlara bildirmeyen müfteridir, ahlaksızdır. İktidar partisinin ilçe başkanını da; boş, hakaretamiz, hırçın açıklamalar yerine, siyasetin itibarını koruyacak ciddiyette ve tutarlılıkta davranmaya davet ediyorum.” 
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Alpaslan Belin’e seslenerek, “Elinde bir kanıt olup da, bunları; Cumhuriyet Savcılığı’na ya da ilgili makamlara bildirmeyen müfteridir, ahlaksızdır” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yazılı yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İktidar partisinin Muratpaşa ilçe başkanı; zihniyetini tüm kamuoyunun çok yakından bildiği ihraç edilmiş eski bir milletvekilinin dayanaksız, iftiralarına sığınarak, Muratpaşa Belediye Başkanımız hakkında bir açıklama yapmıştır. Öncelikle belirtelim ki; Muratpaşa Belediye Başkanımız, yıllardır devam eden bütün bu hezeyan ürünü, dayanaksız iftiralara karşı sürekli yasal yollara başvurmaktadır.

YAPTIKLARINI SİYASET SANANLAR!

Eğer bu açıklamayı servis et diye birileri eline vermediyse, iktidar partisinin ilçe başkanı; iftiralara sığınmanın yanı sıra, açıklamasında kullandığı dille de kendine yakışanı yapmıştır. İktidar partisinin bazı temsilcileri ayyuka çıkan, bakanlar düzeyinde teyit edilen, kendi rantçılıklarını örtmek için; meczuplar, düşkünler, itibarsız kişiler aracılığıyla, CHP’lilere çamur atarak, ‘cambaza bak’ demeyi siyaset sanıyor. Her köşeye sıkıştıklarında, bu ve benzeri figürleri kullanıyorlar.

Elinde bir kanıt olup da, bunları; Cumhuriyet Savcılığı’na ya da ilgili makamlara bildirmeyen müfteridir, ahlaksızdır. İktidar partisinin ilçe başkanını da; boş, hakaretamiz, hırçın açıklamalar yerine, siyasetin itibarını koruyacak ciddiyette ve tutarlılıkta davranmaya davet ediyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.