Sosyal mesafe yok tehdit var

GÜNDEM 21.06.2020 - 13:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sosyal mesafe yok tehdit var

İyi Parti Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Nuri Okutan’ın 17 Haziran 2020 tarihinde tüm il ve ilçe teşkilatlarına gönderdiği genelgede, delege seçimi yapacak tüm il ve ilçe teşkilatları açık şekilde uyarılmış ve korona virüs salgını nedeniyle kongrelerin açık hava ve geniş alanlarda ( stadyum, çay bahçeleri) yapılması gerektiği, eğer mümkün değilse büyük kapalı alanlarda yapılması istenmişti. Ancak bu genelgeye rağmen Antalya Muratpaşa İlçe teşkilatı, delege seçimini 78 metrekarelik parti binasında yapıyor.

haberimizvar.net- Genelgeye rağmen Antalya Muratpaşa İlçe teşkilatı, delege seçimini 78 metrekarelik parti binasında yapıyor. BODYGUARD GERGİNLİĞİ Muratpaşa İlçesi Kızılsaray Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı Uzaş Apartmanı’ndaki ilçe binasındaki delege seçimleri sabah 09.00’da başladı. 2 bin 85 partili sosyal mesafenin olmadığı, adeta ölüme davetiye çıkarılan bina önünde kuyruk oluşturdu. Önlem alınmaması ve sıcak hava nedeniyle bir hayli gergin oldukları gözlenen partililer, ilçe yönetimince görevlendirildiği tahmin edilen 20 civarında bodyguardın hoyrat tavırları nedeniyle iyice gerildi. Zaman zaman itişmelerin yaşandığı görülürken, bu sağlıksız ortamda yapılan seçimlere partililerin ne kadarının katılacağı merak konusu oldu.   ALANYA’DA DA DURUM AYNI Öte yandan, benzer görüntüler 3 bin 380 partilinin oy kullanacağı Alanya’da da yaşandı.  Şekerhane Mahallesi’ndeki İYİ Parti İlçe binası önünde sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. 200 metrekarelik parti binasında delege seçimi için oy kullanacak olan partililer ile görevliler arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı. Partililerin İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Kaymakamlığa şikayet dilekçesi verilmesine rağmen delege seçiminin ısrarla parti binasında yapılmasına öfkeli oldukları gözlendi.   MURATPAŞA’DA 20 İSTİFA Antalya’da salgının artmasına neden olabilecek görüntülerin yaşandığı delege seçimlerinden  iki gün önce ilçe yönetiminden 18 kişi, bu durumu basın açıklamasıyla protesto etmiş ve partiden istifalarını açıklamıştı. Aralarında ilçe başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu partililer, delege seçiminin koronavirüs salgını yüzünden parti binası yerine açık alanda ya da Türkan Şoray Kongre Merkezi'nde yapılmasını istemişdi. Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri Kamil Korkmaz ve Ufuk Çiftçi'nin bu talebine iddiaya göre 3 ay önce göreve atanan İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur karşı çıkmış ve seçimin parti binasında yapılacağını söylemişti. Bunun üzerine aralarında partinin il yönetimi ve Muratpaşa ilçe yönetiminden toplam 20 kişi, partideki görevlerinden istifa etti. Görevlerinden istifa eden İyi Partililer, il binası önünde maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun açıklama yapmıştı.   
İyi Parti Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Nuri Okutan’ın 17 Haziran 2020 tarihinde tüm il ve ilçe teşkilatlarına gönderdiği genelgede, delege seçimi yapacak tüm il ve ilçe teşkilatları açık şekilde uyarılmış ve korona virüs salgını nedeniyle kongrelerin açık hava ve geniş alanlarda ( stadyum, çay bahçeleri) yapılması gerektiği, eğer mümkün değilse büyük kapalı alanlarda yapılması istenmişti. Ancak bu genelgeye rağmen Antalya Muratpaşa İlçe teşkilatı, delege seçimini 78 metrekarelik parti binasında yapıyor.

haberimizvar.net- Genelgeye rağmen Antalya Muratpaşa İlçe teşkilatı, delege seçimini 78 metrekarelik parti binasında yapıyor.
BODYGUARD GERGİNLİĞİ

Muratpaşa İlçesi Kızılsaray Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı Uzaş Apartmanı’ndaki ilçe binasındaki delege seçimleri sabah 09.00’da başladı. 2 bin 85 partili sosyal mesafenin olmadığı, adeta ölüme davetiye çıkarılan bina önünde kuyruk oluşturdu. Önlem alınmaması ve sıcak hava nedeniyle bir hayli gergin oldukları gözlenen partililer, ilçe yönetimince görevlendirildiği tahmin edilen 20 civarında bodyguardın hoyrat tavırları nedeniyle iyice gerildi. Zaman zaman itişmelerin yaşandığı görülürken, bu sağlıksız ortamda yapılan seçimlere partililerin ne kadarının katılacağı merak konusu oldu.

 

ALANYA’DA DA DURUM AYNI

Öte yandan, benzer görüntüler 3 bin 380 partilinin oy kullanacağı Alanya’da da yaşandı.  Şekerhane Mahallesi’ndeki İYİ Parti İlçe binası önünde sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. 200 metrekarelik parti binasında delege seçimi için oy kullanacak olan partililer ile görevliler arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı. Partililerin İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Kaymakamlığa şikayet dilekçesi verilmesine rağmen delege seçiminin ısrarla parti binasında yapılmasına öfkeli oldukları gözlendi.

 

MURATPAŞA’DA 20 İSTİFA

Antalya’da salgının artmasına neden olabilecek görüntülerin yaşandığı delege seçimlerinden  iki gün önce ilçe yönetiminden 18 kişi, bu durumu basın açıklamasıyla protesto etmiş ve partiden istifalarını açıklamıştı. Aralarında ilçe başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu partililer, delege seçiminin koronavirüs salgını yüzünden parti binası yerine açık alanda ya da Türkan Şoray Kongre Merkezi'nde yapılmasını istemişdi. Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri Kamil Korkmaz ve Ufuk Çiftçi'nin bu talebine iddiaya göre 3 ay önce göreve atanan İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur karşı çıkmış ve seçimin parti binasında yapılacağını söylemişti. Bunun üzerine aralarında partinin il yönetimi ve Muratpaşa ilçe yönetiminden toplam 20 kişi, partideki görevlerinden istifa etti. Görevlerinden istifa eden İyi Partililer, il binası önünde maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun açıklama yapmıştı. 
 




















Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.