MHP sosyal medyadan çekildi !

GÜNDEM 02.07.2020 - 13:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

MHP sosyal medyadan çekildi !

haberimizvar.net- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşine sosyal medya üzerinden yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınamış ve sosyal medya hesaplarından son olarak;“Sosyal medyada bu dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım.Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine sonuna kadar destek vereceğim. Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.” Paylaşımını yapmıştı.    TÜM HESAPLAR ASKIYA ALINDI MHP Lideri’nin bu mesajını emir telakki eden partililer de hemen ardından birer birer sosyal medya hesaplarını kapatmaya, askıya almaya başladı. İl, ilçe teşkilat yöneticileri, ülkü ocakları tıpkı liderleri gibi son mesajlarını paylaşarak hesaplarını askıya aldı. Antalya’da da MHP İl Başkanı Hilmi Durgun twitter hesabından, “Genel Başkanımız, liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyin beyanatları bizim için emirdir. Liderimiz sosyal medya hesaplarını kullanıma açıncaya kadar ben de tüm hesaplarımı askıya alıyorum” paylaşımını yaptı. MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar da, facebook hesabında, “Yolun yolumuz, sözün sözümüzdür. Bütün sosyal medya hesaplarımı donduruyorum. Bu son paylaşımım.Emrindeyiz Türkmen beyim” ifadelerini kullandı. Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili ise twetter hesabından, “Liderimin tavrı benim tavrımdır. Twitter ve Facebook hesaplarımı askıya alıyorum” paylaşımını yaptı.     

haberimizvar.net- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşine sosyal medya üzerinden yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınamış ve sosyal medya hesaplarından son olarak;“Sosyal medyada bu dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım.Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine sonuna kadar destek vereceğim. Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.” Paylaşımını yapmıştı. 

 

TÜM HESAPLAR ASKIYA ALINDI

MHP Lideri’nin bu mesajını emir telakki eden partililer de hemen ardından birer birer sosyal medya hesaplarını kapatmaya, askıya almaya başladı. İl, ilçe teşkilat yöneticileri, ülkü ocakları tıpkı liderleri gibi son mesajlarını paylaşarak hesaplarını askıya aldı. Antalya’da da MHP İl Başkanı Hilmi Durgun twitter hesabından, “Genel Başkanımız, liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyin beyanatları bizim için emirdir. Liderimiz sosyal medya hesaplarını kullanıma açıncaya kadar ben de tüm hesaplarımı askıya alıyorum” paylaşımını yaptı. MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar da, facebook hesabında, “Yolun yolumuz, sözün sözümüzdür. Bütün sosyal medya hesaplarımı donduruyorum. Bu son paylaşımım.Emrindeyiz Türkmen beyim” ifadelerini kullandı. Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili ise twetter hesabından, “Liderimin tavrı benim tavrımdır. Twitter ve Facebook hesaplarımı askıya alıyorum” paylaşımını yaptı. 







 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.