İlçe meclisleri mercek altında

GÜNDEM 03.07.2020 - 16:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İlçe meclisleri mercek altında

Geçtiğimiz gün Kepez Belediye Meclisi’ndeki çalışma grubunda yeralacak isimleri belirlemek amacıyla bir toplantı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, benzer uygulamayı tüm ilçelere yayacaklarını söyledi.

haberimizvar.net-  Daha önce Kumluca ve Kemer’de de bu tür bir çalışma gerçekleştirdiklerini hatırlatan Bayar, “Kepez için yaptığımız çalışma sadece bu ilçeye özel değil. Tüm ilçe meclisleri için aynı çalışmayı yapacağız. Bununla amacımız ilçe meclislerindeki çalışma gruplarımızı çok daha verimli hale getirmek ve bu çalışmalarda il örgütümüzü daha etkin kılmak.” Dedi.   KOORDİNELİ ÇALIŞMA Sözkonusu çalışmayı yaparken ilçe örgüt yöneticileriyle koordine içerisinde olduklarını da vurgulayan Bayar, “llçe örgütlerimizde daha sağlıklı ve koordineli çalışmayı da önemsiyoruz. Ayrıca bilindiği gibi il örgütü olarak ilçe gezileri de yapıyoruz. Birebir temaslarla halkımızın, esnafın taleplerini, beklentilerini yerinde tespit ediyor ve çözüm yollarını araştırıyoruz” diye konuştu.      
Geçtiğimiz gün Kepez Belediye Meclisi’ndeki çalışma grubunda yeralacak isimleri belirlemek amacıyla bir toplantı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, benzer uygulamayı tüm ilçelere yayacaklarını söyledi.

haberimizvar.net-  Daha önce Kumluca ve Kemer’de de bu tür bir çalışma gerçekleştirdiklerini hatırlatan Bayar, “Kepez için yaptığımız çalışma sadece bu ilçeye özel değil. Tüm ilçe meclisleri için aynı çalışmayı yapacağız. Bununla amacımız ilçe meclislerindeki çalışma gruplarımızı çok daha verimli hale getirmek ve bu çalışmalarda il örgütümüzü daha etkin kılmak.” Dedi.

 

KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Sözkonusu çalışmayı yaparken ilçe örgüt yöneticileriyle koordine içerisinde olduklarını da vurgulayan Bayar, “llçe örgütlerimizde daha sağlıklı ve koordineli çalışmayı da önemsiyoruz. Ayrıca bilindiği gibi il örgütü olarak ilçe gezileri de yapıyoruz. Birebir temaslarla halkımızın, esnafın taleplerini, beklentilerini yerinde tespit ediyor ve çözüm yollarını araştırıyoruz” diye konuştu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.