Uysal’ı kim kızdırdı ?

GÜNDEM 05.08.2020 - 16:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Uysal’ı kim kızdırdı ?

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla birilerine esti gürledi.

haberimizvar.net- Paylaşımında, “Fesat çevreleri, düzenbazlar, halk düşmanları Muratpaşa ile uğraşmaya devam edin; hepinize, topunuza, hodri meydan!” diyerek gönderme yapan Uysal’ın bunu CHP eski milletvekili Yıldıray Sapan’ın paylaşımları üzerine yaptığı öğrenildi. Facebook ve twitter hesaplarından aynı anda paylaşım yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Yeteneksiz ama hırslı siyasiler, Muratpaşa’ya saldırıyorsunuz. Belediyelerden nemalanmaya alışık ‘iş’ çevreleri, Muratpaşa’ya saldırıyorsunuz. Gelecek hesabı yapan siyaset mühendisleri, Muratpaşa’ya saldırıyorsunuz. Yalanlarınızla kamu makamlarını meşgul ediyorsunuz. Anlamazsınız ama yine de anlatalım” ifadelerini kullandıktan sonra şunları dile getirdi:   TOPUNUZA HODRİ MEYDAN ! “1-Muratpaşa Belediye Başkanlığı her türlü yolsuzlukla mücadele eden çizgisini sürdürmekte kararlıdır. 2- Muratpaşa Belediyesi bütün iş ve işlemlerinde hukuku esas alır; hiçbir kişi grup ya da çevre ayrıcalıklı değildir. Hukuka uygun talepler kabul edilir; uygun olmayanlar reddedilir. 3-Vatandaşa hizmet ve kamu yararı her türlü iş ve işlemlerimizin esasıdır. Fesat çevreleri, düzenbazlar, halk düşmanları Muratpaşa ile uğraşmaya devam edin; hepinize, topunuza, hodri meydan!” Öte yandan, Başkan Uysal’ın paylaşımlarına çok sayıda destek yorumları yapıldı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla birilerine esti gürledi.

haberimizvar.net- Paylaşımında, “Fesat çevreleri, düzenbazlar, halk düşmanları Muratpaşa ile uğraşmaya devam edin; hepinize, topunuza, hodri meydan!” diyerek gönderme yapan Uysal’ın bunu CHP eski milletvekili Yıldıray Sapan’ın paylaşımları üzerine yaptığı öğrenildi. Facebook ve twitter hesaplarından aynı anda paylaşım yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Yeteneksiz ama hırslı siyasiler, Muratpaşa’ya saldırıyorsunuz. Belediyelerden nemalanmaya alışık ‘iş’ çevreleri, Muratpaşa’ya saldırıyorsunuz. Gelecek hesabı yapan siyaset mühendisleri, Muratpaşa’ya saldırıyorsunuz. Yalanlarınızla kamu makamlarını meşgul ediyorsunuz. Anlamazsınız ama yine de anlatalım” ifadelerini kullandıktan sonra şunları dile getirdi:

 

TOPUNUZA HODRİ MEYDAN !

“1-Muratpaşa Belediye Başkanlığı her türlü yolsuzlukla mücadele eden çizgisini sürdürmekte kararlıdır.

2- Muratpaşa Belediyesi bütün iş ve işlemlerinde hukuku esas alır; hiçbir kişi grup ya da çevre ayrıcalıklı değildir. Hukuka uygun talepler kabul edilir; uygun olmayanlar reddedilir.

3-Vatandaşa hizmet ve kamu yararı her türlü iş ve işlemlerimizin esasıdır.

Fesat çevreleri, düzenbazlar, halk düşmanları Muratpaşa ile uğraşmaya devam edin; hepinize, topunuza, hodri meydan!” Öte yandan, Başkan Uysal’ın paylaşımlarına çok sayıda destek yorumları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.