PLAJDA DEFİLE

GÜNDEM 08.08.2020 - 11:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

PLAJDA DEFİLE

Antalya'da bir plajda düzenlenen moda etkinliğinde mankenler, ünlü modacıların yaz kreasyonlarını tanıttı. Plajda modayla buluşan tatilciler, havuz içinde defile izledi.

haberimizvar.net- Lara bölgesinde bir plajda düzenlenen moda etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. Emy Organizasyon & Ajans mankenlerinin tanıttığı yaz kreasyonları ilgi gördü. Ünlü tasarımcı Haktan Bucke ve Shervin Najafpour yaz kreasyonlarının tanıtıldığı moda etkinliğinde, Argento Beachwear ve Your Bohemian koleksiyonları da sergilendi.   KOKTEYL KIYAFETLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI Defilede bohem tarzın öne çıktığı koleksiyonların sergilendiğini belirten Emy Ajans sahibi Eda Meltem Yılmaz, defilenin plaj atmosferine renk kattığını söyledi. 9 mankenle düzenlenen defilenin 45 dakika sürdüğünü hatırlatan Yılmaz, "Moda tutkunlarını plajda bir araya getirdik. Moda etkinliğimizi havuz içinde izleyenler, mankenlerin yürüyüş adımlarına alkışları ve danslarıyla eşlik etti" dedi.    
Antalya'da bir plajda düzenlenen moda etkinliğinde mankenler, ünlü modacıların yaz kreasyonlarını tanıttı. Plajda modayla buluşan tatilciler, havuz içinde defile izledi.

haberimizvar.net- Lara bölgesinde bir plajda düzenlenen moda etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. Emy Organizasyon & Ajans mankenlerinin tanıttığı yaz kreasyonları ilgi gördü. Ünlü tasarımcı Haktan Bucke ve Shervin Najafpour yaz kreasyonlarının tanıtıldığı moda etkinliğinde, Argento Beachwear ve Your Bohemian koleksiyonları da sergilendi.

 

KOKTEYL KIYAFETLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Defilede bohem tarzın öne çıktığı koleksiyonların sergilendiğini belirten Emy Ajans sahibi Eda Meltem Yılmaz, defilenin plaj atmosferine renk kattığını söyledi. 9 mankenle düzenlenen defilenin 45 dakika sürdüğünü hatırlatan Yılmaz, "Moda tutkunlarını plajda bir araya getirdik. Moda etkinliğimizi havuz içinde izleyenler, mankenlerin yürüyüş adımlarına alkışları ve danslarıyla eşlik etti" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.