ANTAB’da Muratpaşa’ya bypass

GÜNDEM 14.08.2020 - 15:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

ANTAB’da Muratpaşa’ya bypass

Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (ANTAB) Başkanlığı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek seçildi. Böcek, Başkan vekili olarak, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i aday gösterdi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ANTAB yönetiminde by pass edildi. Yerel seçimlerde Muhittin Böcek’e, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çok yüksek oranda oy ve destek Muratpaşa’dan gelmesine ve ANTAB’a en yüksek katılım paylarından biri Muratpaşa Belediyesi’nce ödenmesine rağmen Muratpaşa Belediyesi’ne ANTAB yönetim kademelerinde yer verilmemesi dikkat çekti.   BÖCEK ESEN VE GENÇ’İ ÖNERDİ ANTAB Başkanı seçilen Muhittin Böcek, Antalya’nın merkezi ve en büyük ilçe belediyesi konumunda olan Muratpaşa Belediyesi başkan vekillikleri için Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i önerdi. Yaşanan bu gelişmelere rağmen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediyesi temsilcileri; Birlik Başkanı olarak Muhittin Böcek’e, Başkan Vekillikleri için de Semih Esen ve Turgay Genç lehine oy kullandı.
Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (ANTAB) Başkanlığı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek seçildi. Böcek, Başkan vekili olarak, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i aday gösterdi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ANTAB yönetiminde by pass edildi. Yerel seçimlerde Muhittin Böcek’e, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çok yüksek oranda oy ve destek Muratpaşa’dan gelmesine ve ANTAB’a en yüksek katılım paylarından biri Muratpaşa Belediyesi’nce ödenmesine rağmen Muratpaşa Belediyesi’ne ANTAB yönetim kademelerinde yer verilmemesi dikkat çekti.

 

BÖCEK ESEN VE GENÇ’İ ÖNERDİ

ANTAB Başkanı seçilen Muhittin Böcek, Antalya’nın merkezi ve en büyük ilçe belediyesi konumunda olan Muratpaşa Belediyesi başkan vekillikleri için Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i önerdi. Yaşanan bu gelişmelere rağmen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediyesi temsilcileri; Birlik Başkanı olarak Muhittin Böcek’e, Başkan Vekillikleri için de Semih Esen ve Turgay Genç lehine oy kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.