Yücel’in yakın çevresi pozitif !

GÜNDEM 21.08.2020 - 15:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Yücel’in yakın çevresi pozitif !

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in korona testinin pozitif çıkmasının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in testinin de pozitif çıkması, gözleri Alanya’ya çevirdi.

haberimizvar.net- COVİD-19 testi pozitif çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşine ve yakın çevresine test yapıldı. Bunlardan Yücel’in annesi ile babası Mehmet Yücel’in testleri de pozitif çıktı. Daha sonra Başkan Yücel’in ardından Başdanışmanı Esat Yaşar Yılmaz, İYİ Partili Meclis Üyesi, Didem Dim Özaltın, Yücel’in kız kardeşi Mine Atalay, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Baki Tamer Telli, Tunahan Kasapoğlu ve meclis üyesi CHP’li Fevzi Alaettinoğlu’nun testleri de pozitif çıktı.   TESTLERİ NEGATİF ÇIKANLAR Daha sonrasında Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut ve Yücel’in makam şoförü Süleyman Akın’ın testinin negatif çıktığı öğrenildi. Testi negatif çıkan diğer isimler ise, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Partili Meclis Üyesi Fikret Arık ve Alper Kan oldu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in korona testinin pozitif çıkmasının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in testinin de pozitif çıkması, gözleri Alanya’ya çevirdi.

haberimizvar.net- COVİD-19 testi pozitif çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşine ve yakın çevresine test yapıldı. Bunlardan Yücel’in annesi ile babası Mehmet Yücel’in testleri de pozitif çıktı. Daha sonra Başkan Yücel’in ardından Başdanışmanı Esat Yaşar Yılmaz, İYİ Partili Meclis Üyesi, Didem Dim Özaltın, Yücel’in kız kardeşi Mine Atalay, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Baki Tamer Telli, Tunahan Kasapoğlu ve meclis üyesi CHP’li Fevzi Alaettinoğlu’nun testleri de pozitif çıktı.

 

TESTLERİ NEGATİF ÇIKANLAR

Daha sonrasında Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut ve Yücel’in makam şoförü Süleyman Akın’ın testinin negatif çıktığı öğrenildi. Testi negatif çıkan diğer isimler ise, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Partili Meclis Üyesi Fikret Arık ve Alper Kan oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.