Tüzüğe aykırı davrandı gençlerden tepki aldı

GÜNDEM 23.08.2020 - 22:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Tüzüğe aykırı davrandı gençlerden tepki aldı

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi’nde divan başkanı ve üyelerine rağmen sandıklardan çıkan zarfları açan ve oy sayan İl Başkanı Nusret Bayar, tüzüğe aykırı davrandığı için tepkileri üzerine topladı.

haberimizvar.net- Bugün gerçekleşen CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi salgın nedeniyle sadece il delegelerinin katımıyla gerçekleşti.  Kongrede divan başkanlığını PM üyesi Hasan Efe Uyar yaptı. Mevcut il başkanı Musa Gül’ün yeniden aday olmadığı kongrede il gençlik kolları sekreteri Özkan Yılmaz ile Deniz Çapanoğlu yarıştı. Sandıklar açıldıktan sonra tüzüğe göre sandıklardan çıkan zarfların açılma ve sayılma işlemi divan başkanı önderliğinde üyelere ait iken, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın divanın olduğu masanın ortasına geçerek, sandıktan çıkan zarfları açması, oyları sayması gençlerin tepkilerine neden oldu. SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM Tüzüğe aykırı davranan ve divan üyelerine oy saymak adına fırsat vermeyen İl Başkanı Bayar ile ilgili gençler sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdi. CHP’nin tanınmış simalarından Ramazan Gökoğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “O masa gençlerin masasıymış meğer! Gençlik Kolları kongresini son derece saygılı ve seviyeli şekilde bitirdik. Kazanan adayı tebrik ediyorum. Genç adayların örnek tavırları arasında son derece yakışıksız bir tavır gösteren İl Başkanını da unutmayacağız. Çocukluğumuzdan beri bu partinin tozunu yutuyoruz. Böyle bir rezillik hiç bir il başkanı tarafından yaşatılmadı bugüne kadar. İki aday anlaşmış, bir partili büyüğümüzü kongrenin divan başkanı olarak belirlemiş. Belli ki her iki taraf ta bu adamın tarafsızlığına adaletine güveniyor. Kendi kişisel kaprisleri, ekip arkadaşlarının hazımsızlıkları yüzünden önce adayları tehdit et, onlar eğilmeyince ta Genel Merkeze kadar birbirine kat, Antalya’da adam kalmamış gibi bilmem nereden adam getir divan başkanı yap, o da yetmez gibi otur tek tek zarf açıp oy say. Pes! Bu kadar alçalmayı bizim aklımız almıyor, senin miden nasıl aldı başkanım? Kadın Kolları seçim yapar elinde çanta oradasın. Gençlik kolları seçim yapar elinde oy zarfı masadasın. Konuşmaya gelince genel başkanın makamını temsil ediyorsun. Bu mu genel başkanın makamına yakışan? Masaya yumruğu vurmaya geldin sözüm ona. Birilerinin masaları sana büyük mü geldi ki onların masasını bırakıp gençlerin masasını yumrukladın hınçla? Yazık. Çok yazık.”      
CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi’nde divan başkanı ve üyelerine rağmen sandıklardan çıkan zarfları açan ve oy sayan İl Başkanı Nusret Bayar, tüzüğe aykırı davrandığı için tepkileri üzerine topladı.

haberimizvar.net- Bugün gerçekleşen CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi salgın nedeniyle sadece il delegelerinin katımıyla gerçekleşti.  Kongrede divan başkanlığını PM üyesi Hasan Efe Uyar yaptı. Mevcut il başkanı Musa Gül’ün yeniden aday olmadığı kongrede il gençlik kolları sekreteri Özkan Yılmaz ile Deniz Çapanoğlu yarıştı. Sandıklar açıldıktan sonra tüzüğe göre sandıklardan çıkan zarfların açılma ve sayılma işlemi divan başkanı önderliğinde üyelere ait iken, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın divanın olduğu masanın ortasına geçerek, sandıktan çıkan zarfları açması, oyları sayması gençlerin tepkilerine neden oldu.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM

Tüzüğe aykırı davranan ve divan üyelerine oy saymak adına fırsat vermeyen İl Başkanı Bayar ile ilgili gençler sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdi. CHP’nin tanınmış simalarından Ramazan Gökoğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“O masa gençlerin masasıymış meğer!

Gençlik Kolları kongresini son derece saygılı ve seviyeli şekilde bitirdik. Kazanan adayı tebrik ediyorum. Genç adayların örnek tavırları arasında son derece yakışıksız bir tavır gösteren İl Başkanını da unutmayacağız. Çocukluğumuzdan beri bu partinin tozunu yutuyoruz. Böyle bir rezillik hiç bir il başkanı tarafından yaşatılmadı bugüne kadar.

İki aday anlaşmış, bir partili büyüğümüzü kongrenin divan başkanı olarak belirlemiş. Belli ki her iki taraf ta bu adamın tarafsızlığına adaletine güveniyor. Kendi kişisel kaprisleri, ekip arkadaşlarının hazımsızlıkları yüzünden önce adayları tehdit et, onlar eğilmeyince ta Genel Merkeze kadar birbirine kat, Antalya’da adam kalmamış gibi bilmem nereden adam getir divan başkanı yap, o da yetmez gibi otur tek tek zarf açıp oy say. Pes! Bu kadar alçalmayı bizim aklımız almıyor, senin miden nasıl aldı başkanım?

Kadın Kolları seçim yapar elinde çanta oradasın. Gençlik kolları seçim yapar elinde oy zarfı masadasın. Konuşmaya gelince genel başkanın makamını temsil ediyorsun. Bu mu genel başkanın makamına yakışan? Masaya yumruğu vurmaya geldin sözüm ona. Birilerinin masaları sana büyük mü geldi ki onların masasını bırakıp gençlerin masasını yumrukladın hınçla? Yazık. Çok yazık.”  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.