Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 30 Ağustos mesajı

GÜNDEM 26.08.2020 - 18:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 30 Ağustos mesajı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin paylaşım yaptı, Atatürk ve silah arkadaşlarını andı.

haberimizvar.net- Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden CHP'nin yaptığı açıklamayı paylaştı. Büyük Taaruz'un 98. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anıldığı açıklama şöyle: "Kurtuluşumuzun ve bağımsızlığımızın habercisi olan Büyük Taarruz‘un 98. yıldönümünde Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz."  
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin paylaşım yaptı, Atatürk ve silah arkadaşlarını andı.

haberimizvar.net- Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden CHP'nin yaptığı açıklamayı paylaştı. Büyük Taaruz'un 98. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anıldığı açıklama şöyle:

"Kurtuluşumuzun ve bağımsızlığımızın habercisi olan Büyük Taarruz‘un 98. yıldönümünde Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.