Kaymakam deniz altında Bayrak açtı

GÜNDEM 27.08.2020 - 11:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kaymakam deniz altında Bayrak açtı

Antalya’nın Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, beraberindeki bir grupla denize dalıp Türk Bayrağı açtı.

haberimizvar.net- Dalış turizminin önemli merkezlerinden Kaş’ta, Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve bir grup Malazgirt Zaferi’nin 949’uncu yıldönümü münasebetiyle dalış yaptı. Denizaltında Türk Bayrağı açan Kaymakam Yazıcı, bu anı sosyal medya hesabından da paylaştı. Kaymakam yazıcı paylaşımında, “MalazgirtZaferi’mizin 949. yıldönümünde başta Sultan Alparslan ve kahraman ordusunu rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. ‘Hiç mağluba işkence yapar mıyım?Türk’üm ben!..’ (Kendisine işkence yapılacağına emin olan Kaysere, Alparslan’ın cevabı)” ifadelerine yer verdi.       
Antalya’nın Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, beraberindeki bir grupla denize dalıp Türk Bayrağı açtı.

haberimizvar.net- Dalış turizminin önemli merkezlerinden Kaş’ta, Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve bir grup Malazgirt Zaferi’nin 949’uncu yıldönümü münasebetiyle dalış yaptı. Denizaltında Türk Bayrağı açan Kaymakam Yazıcı, bu anı sosyal medya hesabından da paylaştı. Kaymakam yazıcı paylaşımında, “MalazgirtZaferi’mizin 949. yıldönümünde başta Sultan Alparslan ve kahraman ordusunu rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

‘Hiç mağluba işkence yapar mıyım?Türk’üm ben!..’ (Kendisine işkence yapılacağına emin olan Kaysere, Alparslan’ın cevabı)” ifadelerine yer verdi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.