Bayar ve Uysal’dan Böcek mesajı

GÜNDEM 28.08.2020 - 15:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Bayar ve Uysal’dan Böcek mesajı

CHP İl başkanı Nusret Bayar, koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumunun herg ecen gün daha iyiye gittiğini söyledi ve asılsız iddialara itibar edilmemesini istedi. Muratpaşa Belediye Baeşkanı Ümit Uysal da sosyal medya hesabından benzer bir mesaj verdi

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in sağlık durumu hakkında son günlerde kamuoyunda dolaşan söylentilere yanıt veren CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Başkan Böcek’in sağlık durumunu ilk günden bu yana takip ettiklerini belirtti. Basında ve kamuoyunda dolaşan birtakım söylentilerin asılsız olduğunu kaydenen Bayar açıklamasında şunları dile getirdi: “Bugün aldığımız bilgiler doğrultusunda; sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini, tüm değerlerinin normal olduğunu, en kısa zamanda görevinin başında olacağını kamuoyu ile paylaşıyoruz. Basında ve kamuoyunda dolaşan söylentilerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyundan beklentimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in sağlık durumu ile alakalı, İl Başkanlığımız ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerimiz dışında yapılan açıklamalara, asılsız iddialara ve yaratılmaya çalışılan algıya itibar etmemeleridir.”   UYSAL: SAĞLIK DURUMU İYİ Öte yandan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da sosyal medya hesabından Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında bir mesaj verdi. Uysal, paylaşımında, “Sevgili komşularım; Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili doktorlarımızdan bilgi alıyoruz. Başkanımızın sağlık durumu gayet iyidir, her gün daha da iyiye gitmektedir. En kısa sürede görevinin başına dönecektir” dedi.
CHP İl başkanı Nusret Bayar, koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumunun herg ecen gün daha iyiye gittiğini söyledi ve asılsız iddialara itibar edilmemesini istedi. Muratpaşa Belediye Baeşkanı Ümit Uysal da sosyal medya hesabından benzer bir mesaj verdi

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in sağlık durumu hakkında son günlerde kamuoyunda dolaşan söylentilere yanıt veren CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Başkan Böcek’in sağlık durumunu ilk günden bu yana takip ettiklerini belirtti. Basında ve kamuoyunda dolaşan birtakım söylentilerin asılsız olduğunu kaydenen Bayar açıklamasında şunları dile getirdi: “Bugün aldığımız bilgiler doğrultusunda; sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini, tüm değerlerinin normal olduğunu, en kısa zamanda görevinin başında olacağını kamuoyu ile paylaşıyoruz. Basında ve kamuoyunda dolaşan söylentilerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyundan beklentimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in sağlık durumu ile alakalı, İl Başkanlığımız ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerimiz dışında yapılan açıklamalara, asılsız iddialara ve yaratılmaya çalışılan algıya itibar etmemeleridir.”

 

UYSAL: SAĞLIK DURUMU İYİ

Öte yandan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da sosyal medya hesabından Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında bir mesaj verdi. Uysal, paylaşımında, “Sevgili komşularım; Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili doktorlarımızdan bilgi alıyoruz. Başkanımızın sağlık durumu gayet iyidir, her gün daha da iyiye gitmektedir. En kısa sürede görevinin başına dönecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.