Sibel Gezen ikinci kez İl HATUNU

GÜNDEM 05.09.2020 - 11:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Sibel Gezen ikinci kez İl HATUNU

Antalya’nın tanınmış siyasetçilerinden Sibel Gezen, Yörük-Türkmen İl Hatunu oldu. Geçen yıl da İl Hatunu olan Gezen, üçüncü İl hatunluğu’nda ise Altın kemer alacak.

haberimizvar.net- Yörük-Türkmen kültüründe önemli bir yere sahip olan İl Hatunluğu bu yıl yine tanınmış siyasetçi Sibel Gezen’e verildi. Geçen yılın da İl Hatun’u olan Gezen, üçüncüde Altın Kemer takacak. Yörük-Türkmen kültüründe İl Beyliği’nin kadınlar nezdinde karşılığı olan İl Hatunluğu için her yıl düzenlenen şölen bu yıl pandemic nedeniyle yapılamadı. Bunun yerine; Vali Ersin Yazıcı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, dernek yöneticileri ve oba beylerinin katılımıyla elbise giyme ve kuşak bağlama töreni yapıldı. İl Hatunu olan Gezen’e elbisesini Vali Ersin Yazıcı giydirirken, kuşağı da Yazıcı ve belediye başkanları tarafından birlikte bağlandı.  VALİ YAZICI VE BAŞKANLAR GİYDİRDİ İl Hatunu kıyafetiyle ve davetlilerle birlikte fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Sibel Gezen, “ Bugün Yörük-Türkmen İl Hatunluğu ikinci yılda da şahsıma verildi. Kuşağım Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı, Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal, Korkuteli Belediye Başkanımız Sayın Ömer İşlek tarafından bağlanmıştır. Bu makama layık gören Yörükler Derneği Başkanım Sayın Abdullah Duman’a, Yönetim Kurulumuza, Dernek Başkanlarımıza ve Oba Beylerimize sonsuz teşekkür ederim. Dirliğimiz, birliğimiz daim olsun...” ifadelerini kullandı. 
Antalya’nın tanınmış siyasetçilerinden Sibel Gezen, Yörük-Türkmen İl Hatunu oldu. Geçen yıl da İl Hatunu olan Gezen, üçüncü İl hatunluğu’nda ise Altın kemer alacak.

haberimizvar.net- Yörük-Türkmen kültüründe önemli bir yere sahip olan İl Hatunluğu bu yıl yine tanınmış siyasetçi Sibel Gezen’e verildi. Geçen yılın da İl Hatun’u olan Gezen, üçüncüde Altın Kemer takacak. Yörük-Türkmen kültüründe İl Beyliği’nin kadınlar nezdinde karşılığı olan İl Hatunluğu için her yıl düzenlenen şölen bu yıl pandemic nedeniyle yapılamadı. Bunun yerine; Vali Ersin Yazıcı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, dernek yöneticileri ve oba beylerinin katılımıyla elbise giyme ve kuşak bağlama töreni yapıldı. İl Hatunu olan Gezen’e elbisesini Vali Ersin Yazıcı giydirirken, kuşağı da Yazıcı ve belediye başkanları tarafından birlikte bağlandı. 

VALİ YAZICI VE BAŞKANLAR GİYDİRDİ
İl Hatunu kıyafetiyle ve davetlilerle birlikte fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Sibel Gezen, “
Bugün Yörük-Türkmen İl Hatunluğu ikinci yılda da şahsıma verildi. Kuşağım Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı, Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal, Korkuteli Belediye Başkanımız Sayın Ömer İşlek tarafından bağlanmıştır. Bu makama layık gören Yörükler Derneği Başkanım Sayın Abdullah Duman’a, Yönetim Kurulumuza, Dernek Başkanlarımıza ve Oba Beylerimize sonsuz teşekkür ederim. Dirliğimiz, birliğimiz daim olsun...” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.