Başka Böcek’e destek yağıyor

GÜNDEM 11.09.2020 - 12:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Başka Böcek’e destek yağıyor

Koronavirüse yakalanan CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için ‘Türkiye Seninle Muhittin Böcek’ bağlığıyla hashtag açıldı. Hastage dakikalar içinde binlerce destek yorumu yapılı

haberimizvar.net- Koronavirüse yakalanan CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Şu anda uyutularak tedavisine devam ediliyor. 24 saatlik kritik süreç diye bir şey yok. Tedavi çerçevesinde cevap alabilmek için uyutuluyor. Ne zaman uyandırılacağına dair net bir bilgi vermediler. Doktorları, 'Uyguladığımız tedaviye cevap verdi, iki gün öncesine göre oldukça iyi. İyiye doğru da gidiyor, oldukça umutluyuz' dediler. 'Tedavimiz sonuç veriyor' dediler" demişti. Sağlık durumu iyiye giden Böcek'e sosyal medyadan destek yağdı.  TÜRKİYE SENİNLE MUHİTTİN BÖCEK Etikete İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Antalya Milletvekilleri, belediye başkanları destek verdi. Koronavirüse yakalanan CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak da Böcek için destek mesajı yayınladı. Öztrak, "Dualarımız da akıllarımız da seninle değerli başkanım.#TürkiyeSeninleMuhittinBöcek" dedi.
Koronavirüse yakalanan CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için ‘Türkiye Seninle Muhittin Böcek’ bağlığıyla hashtag açıldı. Hastage dakikalar içinde binlerce destek yorumu yapılı

haberimizvar.net- Koronavirüse yakalanan CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Şu anda uyutularak tedavisine devam ediliyor. 24 saatlik kritik süreç diye bir şey yok. Tedavi çerçevesinde cevap alabilmek için uyutuluyor. Ne zaman uyandırılacağına dair net bir bilgi vermediler. Doktorları, 'Uyguladığımız tedaviye cevap verdi, iki gün öncesine göre oldukça iyi. İyiye doğru da gidiyor, oldukça umutluyuz' dediler. 'Tedavimiz sonuç veriyor' dediler" demişti.

Sağlık durumu iyiye giden Böcek'e sosyal medyadan destek yağdı. 

TÜRKİYE SENİNLE MUHİTTİN BÖCEK
Etikete İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Antalya Milletvekilleri, belediye başkanları destek verdi. Koronavirüse yakalanan CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak da Böcek için destek mesajı yayınladı. Öztrak, "Dualarımız da akıllarımız da seninle değerli başkanım.#TürkiyeSeninleMuhittinBöcek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.