Atman gari!

GÜNDEM 26.09.2020 - 13:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Atman gari!

Belediye ekipleri, temizlik çalışmasının ardından topladığı çöplerin torbaları ile ‘Atman Gari’ yazdı. Çevre kirliliğine dikkat çekmek isteyen ekiplerin bu uygulaması ile çevre bilincine dikkat çekmek, çöplerin sahillere ve koylarına atılmasının önüne geçilmek isteniyor.

habr Finike Belediyesi, koylarda ve sahillerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Haftada 2 gün gerçekleşen temizlik çalışmalarına rağmen, sahiller ve koylar ertesi gün yine çöp ile doluyor.  Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Ekiplerimiz periyodik olarak temizlik çalışması yapıyor. İlçemizin kıyı ve sahillerinde de bu çalışmalar gerçekleşiyor. Haftada 2 defa sahiller ve koylarda temizlik yapılıyor. Ancak tüm uyarılarımıza rağmen sahil ertesi gün yine çöp yığınları ile doluyor. Bu olumsuz tablonun önüne bir türlü geçemiyoruz. Her hafta sahillerde 300-400 torba çöp toplanıyor. Bu manzara ilçemize yakışmıyor. Ekiplerimiz, dikkat çekmek amacıyla çöp torbalarıyla yöremizin ifadeleriyle ‘Atman gari’ yazmışlar. Bu vesileyle bir kez daha rica ediyoruz. Lütfen konteynırlar dışına çöp atılmasın” dedi.
Belediye ekipleri, temizlik çalışmasının ardından topladığı çöplerin torbaları ile ‘Atman Gari’ yazdı. Çevre kirliliğine dikkat çekmek isteyen ekiplerin bu uygulaması ile çevre bilincine dikkat çekmek, çöplerin sahillere ve koylarına atılmasının önüne geçilmek isteniyor.

habr Finike Belediyesi, koylarda ve sahillerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Haftada 2 gün gerçekleşen temizlik çalışmalarına rağmen, sahiller ve koylar ertesi gün yine çöp ile doluyor. 
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Ekiplerimiz periyodik olarak temizlik çalışması yapıyor. İlçemizin kıyı ve sahillerinde de bu çalışmalar gerçekleşiyor. Haftada 2 defa sahiller ve koylarda temizlik yapılıyor. Ancak tüm uyarılarımıza rağmen sahil ertesi gün yine çöp yığınları ile doluyor. Bu olumsuz tablonun önüne bir türlü geçemiyoruz. Her hafta sahillerde 300-400 torba çöp toplanıyor. Bu manzara ilçemize yakışmıyor. Ekiplerimiz, dikkat çekmek amacıyla çöp torbalarıyla yöremizin ifadeleriyle ‘Atman gari’ yazmışlar. Bu vesileyle bir kez daha rica ediyoruz. Lütfen konteynırlar dışına çöp atılmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.