‘Aldım, kabul ettim Sayın bakanım !’

GÜNDEM 05.10.2020 - 15:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

‘Aldım, kabul ettim Sayın bakanım !’

Çok eşliliği savunan ve medeni kanunun kaldırılmasını isteyen paylaşımları ülke genelinde tepkilere yol açan, bunun üzerine bugün görevinden alınan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek "Aldım, kabul ettim Sayın Bakanım. Başım üstüne" yazması şaşkınlık yarattı.

haberimizvar.net- Çok eşliliği savunan ve medeni kanunun kaldırılmasını isteyen açıklamaları sosyal medyada tepkilere yol açan Dr. Ali Ediz hakkında. Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından inceleme başlatılmıştı. Bugün sözleşmesi feshedilerek görevinden alınan Edizer, yine sosyal medya hesabından bu kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek "Aldım, kabul ettim Sayın Bakanım. Başım üstüne" diye bir paylaşım yaptı. Edizer, söz konusu paylaşımlarına tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarına ise "Destek veren ve dua eden kardeşlerime teşekkür ederim. Ortada bir sıkıntı da yok zaten. Klasik CeHaPe hazımsızlığı ve edepten ve hayadan mahrum bir topluluğun sosyal medya üzerinden kendilerine yakışır bayağı yorum ve hakaretler. O kadar. Kem söz sahibinindir..." ifadelerini kullandı.  NE OLMUŞTU? Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, medeni kanunu hiçe sayarak erkeklere ikinci eş alması yönünde çağrı yapmıştı. Bu açıklamalar infial yaratırken, konu sosyal medyada gündem olunca Edizer bugün ansızın görevden alındı. İnfial yaratan bu paylaşım CHP'nin de gündeminde yer almış, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, Edizer'in açıklamalarını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ilettiğini duyurmuştu. Özel yaptığı paylaşımda, "Sosyal medya paylaşımları nedeniyle #GATA'nın Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'e partimizde ve kamuoyunda duyulan büyük rahatsızlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ilettim. Sn. Bakan duyduğu rahatsızlığı ifade etti, yarın gereğinin yapılacağını iletti. Konunun takipçisi olacağız" demişti.  
Çok eşliliği savunan ve medeni kanunun kaldırılmasını isteyen paylaşımları ülke genelinde tepkilere yol açan, bunun üzerine bugün görevinden alınan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek "Aldım, kabul ettim Sayın Bakanım. Başım üstüne" yazması şaşkınlık yarattı.

haberimizvar.net- Çok eşliliği savunan ve medeni kanunun kaldırılmasını isteyen açıklamaları sosyal medyada tepkilere yol açan Dr. Ali Ediz hakkında. Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından inceleme başlatılmıştı. Bugün sözleşmesi feshedilerek görevinden alınan Edizer, yine sosyal medya hesabından bu kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek "Aldım, kabul ettim Sayın Bakanım. Başım üstüne" diye bir paylaşım yaptı. Edizer, söz konusu paylaşımlarına tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarına ise "Destek veren ve dua eden kardeşlerime teşekkür ederim. Ortada bir sıkıntı da yok zaten. Klasik CeHaPe hazımsızlığı ve edepten ve hayadan mahrum bir topluluğun sosyal medya üzerinden kendilerine yakışır bayağı yorum ve hakaretler. O kadar. Kem söz sahibinindir..." ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?
Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, medeni kanunu hiçe sayarak erkeklere ikinci eş alması yönünde çağrı yapmıştı. Bu açıklamalar infial yaratırken, konu sosyal medyada gündem olunca Edizer bugün ansızın görevden alındı. İnfial yaratan bu paylaşım CHP'nin de gündeminde yer almış, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, Edizer'in açıklamalarını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ilettiğini duyurmuştu. Özel yaptığı paylaşımda, "Sosyal medya paylaşımları nedeniyle #GATA'nın Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'e partimizde ve kamuoyunda duyulan büyük rahatsızlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ilettim. Sn. Bakan duyduğu rahatsızlığı ifade etti, yarın gereğinin yapılacağını iletti. Konunun takipçisi olacağız" demişti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.