CHP’li Kaftancıoğlu’ndan AKP’li Aputkan’a övgü

GÜNDEM 07.10.2020 - 12:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

CHP’li Kaftancıoğlu’ndan AKP’li Aputkan’a övgü

Okan Bayülgen’in TV 100’deki ‘Nokta’ adlı programına konuk olan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan için, “Bakan’dan yolsuzluğun soruşturmasını istemesi kıymetli” dedi.

haberimizvar.net- CHP’nin hakkında en çok konuşulan isimlerinden biri olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ünlü oyuncu ve televizyoncu Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ adlı programının konuğu oldu. TV 100’deki programda Bayülgen’in tüm sorularına açık yüreklilikle yanıt veren Kaftancıoğlu, yeni nesil siyasetten Cumhurbaşkanı adaylarına varıncaya kadar son dönemde tartışılan bir çok konuya ilişkin görüşlerini paylaştı. Kaftancıoğlu, Okan Bayülgen’in, “2108’de il başkanı olduğunuzda ‘Bu salondan elele çıkıp hep birlikte AKP faşizmini yok etmeye gideceğiz’ dediniz. Peki  AKP’nin 18 yıllık iktidar sürecinde desteklediğiniz, beğendiğiniz bir çalışması olmadı mı ? AKP içinde yaptıklarını takdir ettiğiniz, beğendiğiniz bir siyasetçi var mı ? sorusuna ise şöyle yanıt verdi: ‘KIYMETLİ BİR TUTUM’ “İsmini hatırlamıyorum ama AKP’li Serik Belediye Başkanı mesela. Bir yolsuzluğa karşı çıkıp Bakan’a yolsuzluğun soruşturulmasını söyledi. Bence bu AKP’li bir belediye başkanı için çok kıymetli bir tutum. Yine MYK’da olduğu dönemlerde tutumu ve düşüncelerini açıkça ifade etmesi nedeniyle Mustafa Yeneroğlu’nu beğeniyordum açıkçası. ‘AKP’nin iyi yaptığı iyi bir şey yok mu?’ dediniz düşünüyorum, örneğin kapalı mekanlarda sigaranın yasaklanması bence kıymetliydi. Belki düşünürsem aklıma başkaları da gelebilir ama bir hekim olarak sigara yasağını önemsediğim için bu örneği veriyorum. Kurallara uyarsınız veya uymazsınız ama doğru kural koyulursa takdir etmek gerekir diye düşünüyorum.”
Okan Bayülgen’in TV 100’deki ‘Nokta’ adlı programına konuk olan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan için, “Bakan’dan yolsuzluğun soruşturmasını istemesi kıymetli” dedi.

haberimizvar.net- CHP’nin hakkında en çok konuşulan isimlerinden biri olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ünlü oyuncu ve televizyoncu Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ adlı programının konuğu oldu. TV 100’deki programda Bayülgen’in tüm sorularına açık yüreklilikle yanıt veren Kaftancıoğlu, yeni nesil siyasetten Cumhurbaşkanı adaylarına varıncaya kadar son dönemde tartışılan bir çok konuya ilişkin görüşlerini paylaştı. Kaftancıoğlu, Okan Bayülgen’in, “2108’de il başkanı olduğunuzda ‘Bu salondan elele çıkıp hep birlikte AKP faşizmini yok etmeye gideceğiz’ dediniz. Peki  AKP’nin 18 yıllık iktidar sürecinde desteklediğiniz, beğendiğiniz bir çalışması olmadı mı ? AKP içinde yaptıklarını takdir ettiğiniz, beğendiğiniz bir siyasetçi var mı ? sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

‘KIYMETLİ BİR TUTUM’
“İsmini hatırlamıyorum ama AKP’li Serik Belediye Başkanı mesela. Bir yolsuzluğa karşı çıkıp Bakan’a yolsuzluğun soruşturulmasını söyledi. Bence bu AKP’li bir belediye başkanı için çok kıymetli bir tutum. Yine MYK’da olduğu dönemlerde tutumu ve düşüncelerini açıkça ifade etmesi nedeniyle Mustafa Yeneroğlu’nu beğeniyordum açıkçası. ‘AKP’nin iyi yaptığı iyi bir şey yok mu?’ dediniz düşünüyorum, örneğin kapalı mekanlarda sigaranın yasaklanması bence kıymetliydi. Belki düşünürsem aklıma başkaları da gelebilir ama bir hekim olarak sigara yasağını önemsediğim için bu örneği veriyorum. Kurallara uyarsınız veya uymazsınız ama doğru kural koyulursa takdir etmek gerekir diye düşünüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.