“Bana geleni terslerim”

GÜNDEM 22.10.2020 - 18:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

“Bana geleni terslerim”

Haber sitemizde ‘Tütüncü ve Teknikel meclis üyesi avında!’ başlıklı kulis haberimizin ardından SP Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu, gazetemizin koordinatörü Ebru Küçükaydın’ı arayarak, “Beni arayanı terslerim” dedi.

haberimizvar.net- Konuyla ilgili açıklama yapan Manavoğlu, “Haberle ilgili açıklama yapacağım, yayınlamanızı istiyorum. Ayrıca Muhittin Böcek’i çok severim, sağlığı için duacıyım. Bu konuyla ilgili beni kimse aramadı da, gelmedi de. Zaten Muhittin Başkan iyileşmesi için dua ederken, kim ki oy için gelirse terslerim” diye konuştu. Manavoğlu’nun yazılı açıklaması ise, şöyle oldu: “İnternet sayfanızda yayınlanan şahsımı da hedef alan 22 Ekim 2020 Tarihli haberiniz tamamıyla hayal ürünüdür. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bahsettiğiniz gibi ya da sair bir sebeple herhangi bir görüşmemiz hiç olmamıştır. Haberde adı geçen Mustafa Yılmaz ile tanışıklığım bile yoktur. Gazetecilik etiği herşeyden önce yapılan haberin gerçek delillere dayanmasını gerektirir. Yaptığınız bu haberin dayanaklarını kamuoyuna sunmanızı bekliyorum. Meslek ahlakınız bunu gerektirir. Kaldı ki kamuyu ilgilendiren konularda bir iddia ortaya koyan her kimse, iddiasını ispatla yükümlüdür. Bunu yapamazsınız cevabımdaki gibi gerekli düzeltmeyi yapmanızı bekliyorum. Aksi takdirde bu haberiniz şansımın itibarını zedelemeye ve yaşanan süreci zihni kurgularınıza göre yönlendirmeye yönelik bir girişim olarak değerlendirilecektir. Bu durumda da yasal haklarımızı yargı önünde aramak ne yazık ki bir zorunluluk olacaktır. Mehmet Manavoğlu ABB Meclis Üyesi”
Haber sitemizde ‘Tütüncü ve Teknikel meclis üyesi avında!’ başlıklı kulis haberimizin ardından SP Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu, gazetemizin koordinatörü Ebru Küçükaydın’ı arayarak, “Beni arayanı terslerim” dedi.

haberimizvar.net- Konuyla ilgili açıklama yapan Manavoğlu, “Haberle ilgili açıklama yapacağım, yayınlamanızı istiyorum. Ayrıca Muhittin Böcek’i çok severim, sağlığı için duacıyım. Bu konuyla ilgili beni kimse aramadı da, gelmedi de. Zaten Muhittin Başkan iyileşmesi için dua ederken, kim ki oy için gelirse terslerim” diye konuştu. Manavoğlu’nun yazılı açıklaması ise, şöyle oldu:

“İnternet sayfanızda yayınlanan şahsımı da hedef alan 22 Ekim 2020 Tarihli haberiniz tamamıyla hayal ürünüdür. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bahsettiğiniz gibi ya da sair bir sebeple herhangi bir görüşmemiz hiç olmamıştır. Haberde adı geçen Mustafa Yılmaz ile tanışıklığım bile yoktur. Gazetecilik etiği herşeyden önce yapılan haberin gerçek delillere dayanmasını gerektirir. Yaptığınız bu haberin dayanaklarını kamuoyuna sunmanızı bekliyorum. Meslek ahlakınız bunu gerektirir. Kaldı ki kamuyu ilgilendiren konularda bir iddia ortaya koyan her kimse, iddiasını ispatla yükümlüdür. Bunu yapamazsınız cevabımdaki gibi gerekli düzeltmeyi yapmanızı bekliyorum. Aksi takdirde bu haberiniz şansımın itibarını zedelemeye ve yaşanan süreci zihni kurgularınıza göre yönlendirmeye yönelik bir girişim olarak değerlendirilecektir. Bu durumda da yasal haklarımızı yargı önünde aramak ne yazık ki bir zorunluluk olacaktır.
Mehmet Manavoğlu
ABB Meclis Üyesi”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.