Kapak ve çöpler engelliler için

GÜNDEM 07.11.2020 - 14:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kapak ve çöpler engelliler için

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gençlik merkezi üyeleri, düzenlenen bir organizasyonla sahilde engellilere tekerlekli sandalye almak için kapak ve çöp topladı.

haberimizvar.net- Manavgat'ta çevre ve dostu olarak birçok çalışmaya imza atan Seher Ulaş'ın düzenlediği organizasyonla Manavgat Gençlik Merkezi üyeleri, Ulualan sahilinde engelliler için tekerlekli sandalye almak amacıyla mavi kapakla birlikte atık ve çöp topladı. Etkinliğe Manavgat İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Süleyman Karakaya, Manavgat Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış, DSİ Müdürü Şevki Avcı'yla birlikte kaymakamlık engelliler koordinatörü Guddusi Aydın'la engelliler katıldı. TEMİZLİĞİN ÖNEMİ Etkinliğin ardından konuşan Seher Ulaş, sahillerde temizliğin önemine dikkati çekti. İnsanların sahillere bıraktıkları atıkların aslında medeniyet göstergesi olduğunu belirten Ulaş, çöp ve atıkların yanı sıra engelliler için mavi kapaklarında ayrıca toplandığını anlattı. Seher Ulaş şunları söyledi: "Bugün sahillerimizde engelliler için kapak da topladık. Bize destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Süleyman Karakaya ve Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın'a teşekkür ederim. Bu bir farkındalık etkinliğidir. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz."  
Antalya'nın Manavgat ilçesinde gençlik merkezi üyeleri, düzenlenen bir organizasyonla sahilde engellilere tekerlekli sandalye almak için kapak ve çöp topladı.

haberimizvar.net- Manavgat'ta çevre ve dostu olarak birçok çalışmaya imza atan Seher Ulaş'ın düzenlediği organizasyonla Manavgat Gençlik Merkezi üyeleri, Ulualan sahilinde engelliler için tekerlekli sandalye almak amacıyla mavi kapakla birlikte atık ve çöp topladı. Etkinliğe Manavgat İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Süleyman Karakaya, Manavgat Orman İşletme Müdürü Sedat Çalış, DSİ Müdürü Şevki Avcı'yla birlikte kaymakamlık engelliler koordinatörü Guddusi Aydın'la engelliler katıldı.

TEMİZLİĞİN ÖNEMİ
Etkinliğin ardından konuşan Seher Ulaş, sahillerde temizliğin önemine dikkati çekti. İnsanların sahillere bıraktıkları atıkların aslında medeniyet göstergesi olduğunu belirten Ulaş, çöp ve atıkların yanı sıra engelliler için mavi kapaklarında ayrıca toplandığını anlattı. Seher Ulaş şunları söyledi: "Bugün sahillerimizde engelliler için kapak da topladık. Bize destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Süleyman Karakaya ve Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın'a teşekkür ederim. Bu bir farkındalık etkinliğidir. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz."  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.