Antalyaspor'da 4 pozitif vaka

GÜNDEM 13.11.2020 - 10:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Antalyaspor'da 4 pozitif vaka

Fraport TAV Antalyaspor’da 3 futbolcu ve 1 personelin Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

haberimizvar.net- Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcularımız, teknik ve destek ekibimize yapılan Covid-19 testlerinde 3 futbolcu ve 1 personelimizde pozitif sonuç alınmıştır. Futbolcularımız ve personelimizin takip ve tedavi sürecine belirlenen protokol çerçevesinde başlanmıştır" denildi.  Öte yandan, Fraport TAV Antalyaspor takımı, Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Gloria Sport Arena'da laktat testinden geçti. Teknik direktör Ersun Yanal ve teknik ekibinin gözetimindeki testlerin bitiminde bir süre fitness salonunda ve koşu parkurunda çalışan futbolcuların, yarın da Gloria Sports Arena'da izokinetik testlerinden geçeceği belirtildi.  
Fraport TAV Antalyaspor’da 3 futbolcu ve 1 personelin Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

haberimizvar.net- Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcularımız, teknik ve destek ekibimize yapılan Covid-19 testlerinde 3 futbolcu ve 1 personelimizde pozitif sonuç alınmıştır. Futbolcularımız ve personelimizin takip ve tedavi sürecine belirlenen protokol çerçevesinde başlanmıştır" denildi. 

Öte yandan, Fraport TAV Antalyaspor takımı, Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Gloria Sport Arena'da laktat testinden geçti. Teknik direktör Ersun Yanal ve teknik ekibinin gözetimindeki testlerin bitiminde bir süre fitness salonunda ve koşu parkurunda çalışan futbolcuların, yarın da Gloria Sports Arena'da izokinetik testlerinden geçeceği belirtildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.