Türkiye satranç turnuvası

GÜNDEM 15.11.2020 - 12:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Türkiye satranç turnuvası

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Hasan Ferit Boysan Türkiye Satranç Şampiyonası, 10 elit sporcunun katılımıyla Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

haberimizvar.net-21 Kasım'a kadar sürecek şampiyona, 16 Mart tarihinde pandemi nedeniyle durdurulan sportif faaliyetlerin ardından Türkiye'de yüz yüze yapılan ilk ulusal satranç şampiyonası özelliğini taşıyor. Mücadeleler öncesi sporculara, hakemlere ve görevlilere PCR testi yapıldı. Bunun yanı sıra, turnuva salonu sosyal mesafe kurallarına uygun dizayn edilerek, masalara koruma amaçlı pleksiler takıldı. Tüm katılımcılara siperlik ve maske dağıtıldı. ŞAMPİYONLAR Şampiyonada 10 elit sporcu yarışıyor. 2019 Türkiye Satranç Şampiyonu GM Vahap Şanal, 2020 Türkiye Kupası sahibi FM Ataberk Eren, 2020 Türkiye Kadınlar Şampiyonu WGM Ekaterina Atalık, FM Volkan Sevgi, IM Melih Yurtseven, FM Emirhan Tarlabaşı, GM Burak Fırat, IM Cem Kaan Gökerkan, GM Kıvanç Haznedaroğlu ve IM Deniz Özen, 21 Kasım'da sona erecek şampiyonada mücadele ediyor. HEYECANLIYIZ Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, "Bu organizasyon bizim için çok önemli. Şu anda sporcularımız oldukça mutlu, oldukça heyecanlılar. Çünkü aylar sonra ilk kez yüz yüzü bir turnuva yapılıyor" dedi
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Hasan Ferit Boysan Türkiye Satranç Şampiyonası, 10 elit sporcunun katılımıyla Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

haberimizvar.net-21 Kasım'a kadar sürecek şampiyona, 16 Mart tarihinde pandemi nedeniyle durdurulan sportif faaliyetlerin ardından Türkiye'de yüz yüze yapılan ilk ulusal satranç şampiyonası özelliğini taşıyor. Mücadeleler öncesi sporculara, hakemlere ve görevlilere PCR testi yapıldı. Bunun yanı sıra, turnuva salonu sosyal mesafe kurallarına uygun dizayn edilerek, masalara koruma amaçlı pleksiler takıldı. Tüm katılımcılara siperlik ve maske dağıtıldı.

ŞAMPİYONLAR
Şampiyonada 10 elit sporcu yarışıyor. 2019 Türkiye Satranç Şampiyonu GM Vahap Şanal, 2020 Türkiye Kupası sahibi FM Ataberk Eren, 2020 Türkiye Kadınlar Şampiyonu WGM Ekaterina Atalık, FM Volkan Sevgi, IM Melih Yurtseven, FM Emirhan Tarlabaşı, GM Burak Fırat, IM Cem Kaan Gökerkan, GM Kıvanç Haznedaroğlu ve IM Deniz Özen, 21 Kasım'da sona erecek şampiyonada mücadele ediyor.

HEYECANLIYIZ
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, "Bu organizasyon bizim için çok önemli. Şu anda sporcularımız oldukça mutlu, oldukça heyecanlılar. Çünkü aylar sonra ilk kez yüz yüzü bir turnuva yapılıyor" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.