Görevlendirme yazısı tamam

GÜNDEM 24.11.2020 - 11:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Görevlendirme yazısı tamam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Hüseyin Karakuş’un resmi atama yazısı Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderildi

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Hüseyin Karakuş’un resmi atama yazısı Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderildi. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu imzasıyla gönderilen yazıda Milli Eğitim Bakanlığı araştırma kadrosunda çalışan Hüseyin Karakuş’un Büyükşehir Belediyesi Birinci Derece Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanması talep edildi.  Hüseyin Karakuş kimdir? MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Çıraklık ve Yaygın Eğitimi Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcılığı, Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, İlk Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Araştırma ve Planlama Kurulu Başkanlığı (Uzman) ve MEB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı gibi devletin birçok kademesinde yöneticilik yapan Karakuş'un belediyecilikle ilgili birçok araştırma, inceleme, makale ve kitapları bulunuyor. İyi derecede İngilizce bilen, iki çocuk babası ve Köy Enstitüsü bir babanın oğlu.     İlgili haber için tıklayınız:
Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Hüseyin Karakuş’un resmi atama yazısı Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderildi

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Hüseyin Karakuş’un resmi atama yazısı Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderildi. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu imzasıyla gönderilen yazıda Milli Eğitim Bakanlığı araştırma kadrosunda çalışan Hüseyin Karakuş’un Büyükşehir Belediyesi Birinci Derece Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanması talep edildi. 

Hüseyin Karakuş kimdir?

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Çıraklık ve Yaygın Eğitimi Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcılığı, Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, İlk Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Araştırma ve Planlama Kurulu Başkanlığı (Uzman) ve MEB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı gibi devletin birçok kademesinde yöneticilik yapan Karakuş'un belediyecilikle ilgili birçok araştırma, inceleme, makale ve kitapları bulunuyor. İyi derecede İngilizce bilen, iki çocuk babası ve Köy Enstitüsü bir babanın oğlu.

    İlgili haber için tıklayınız:


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.