Eğitim İş basınla tanıştı

GÜNDEM 30.11.2020 - 17:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Eğitim İş basınla tanıştı

Kasım ayı başında genel kurulunu yapan Eğitim-İş Antalya Şubesi’nin yeni yönetimi basınla tanıştı

haberimizvar.net- Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, eski başkan Fatin Iltar ve Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık basınla buluştu. Toplantıya Eğitim-İş yönetimi ve sendikanın ilçe temsilcileri katıldı.  Yeni döneme ait hedefleri anlatan Acar, “AKP’nin eğitimi karartmasına karşı mücadelemiz devam edecek. Atatürk’ü ve laik eğitim sistemini savunmaya devam edeceğiz” dedi.  FATİH İLE YANDAŞI ZENGİN ETTİLER Acar’ın ardından söz alan Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık ise öğretmen açığı ve online eğitimde yaşanan sorunları dile getirdi. Türkiye’de şuan 93 bine yakın öğretmen açığı olduğunu belirten Balık, “Fakat Milli Eğitim Bakanlığı ısrarla atama yapmıyor. Online eğitimde ise sınıfta kaldık. FATİH adında başlattıkları proje çöp olmaktan, yandaşı zengin etmekten öteye gidemedi. Hala kırsalda online eğitim alacak bilgisayar ve tableti olmayan çok sayıda öğrenci var” dedi.   
Kasım ayı başında genel kurulunu yapan Eğitim-İş Antalya Şubesi’nin yeni yönetimi basınla tanıştı

haberimizvar.net- Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, eski başkan Fatin Iltar ve Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık basınla buluştu. Toplantıya Eğitim-İş yönetimi ve sendikanın ilçe temsilcileri katıldı.  Yeni döneme ait hedefleri anlatan Acar, “AKP’nin eğitimi karartmasına karşı mücadelemiz devam edecek. Atatürk’ü ve laik eğitim sistemini savunmaya devam edeceğiz” dedi. 

FATİH İLE YANDAŞI ZENGİN ETTİLER
Acar’ın ardından söz alan Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık ise öğretmen açığı ve online eğitimde yaşanan sorunları dile getirdi. Türkiye’de şuan 93 bine yakın öğretmen açığı olduğunu belirten Balık, “Fakat Milli Eğitim Bakanlığı ısrarla atama yapmıyor. Online eğitimde ise sınıfta kaldık. FATİH adında başlattıkları proje çöp olmaktan, yandaşı zengin etmekten öteye gidemedi. Hala kırsalda online eğitim alacak bilgisayar ve tableti olmayan çok sayıda öğrenci var” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.