Son dakika! 3 Aralık koronavirüs tablosu

GÜNDEM 03.12.2020 - 19:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Son dakika! 3 Aralık koronavirüs tablosu

Türkiye'de son 24 saatte 187 bin 518 Covid-19 testi yapıldı, 32 bin 381 kişinin testi pozitif çıktı, 187 kişi hayatını kaybetti.

haberimizvar.net-"HASTA SAYIMIZI AZALTMAK ZORUNDAYIZ" Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, günlük verilere ilişkin sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulundu. Koca, "Bugün tespit edilen 6.511 yeni hastamız var. Hasta sayımızı azaltmak zorundayız. Kapalı ve kalabalık ortamlar virüsün en kolay bulaştığı ortamlardır. Kış aylarını kalabalık ve kapalı ortamlardan uzak durarak geçirmeliyiz. Mücadele evde kalarak da mümkün" dedi.
Türkiye'de son 24 saatte 187 bin 518 Covid-19 testi yapıldı, 32 bin 381 kişinin testi pozitif çıktı, 187 kişi hayatını kaybetti.

haberimizvar.net-"HASTA SAYIMIZI AZALTMAK ZORUNDAYIZ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, günlük verilere ilişkin sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulundu. Koca, "Bugün tespit edilen 6.511 yeni hastamız var. Hasta sayımızı azaltmak zorundayız. Kapalı ve kalabalık ortamlar virüsün en kolay bulaştığı ortamlardır. Kış aylarını kalabalık ve kapalı ortamlardan uzak durarak geçirmeliyiz. Mücadele evde kalarak da mümkün" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.