CHP Karakuş’a sahip çıktı

GÜNDEM 09.12.2020 - 15:35, Güncelleme: 10.12.2020 - 21:35
 

CHP Karakuş’a sahip çıktı

CHP İl Başkanlığı, Muhittin Böcek tarafından görevden alınan Hüseyin Karakuş’a sahip çıktı

haberimizvar.net- Dün göreve başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Genel Merkez tarafından Antalya’ya gönderilen Hüseyin Karakuş’u görevden aldı. Böcek, Karakuş’un özel kalemin emrinde çalışacağını beyan etti. Bu karar CHP tabanında huzursuzluk yarattı. Karakuş’a sahip çıkan İl Başkanlığı yazılımı açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: “Uzun süren tedavi sürecinin ardından hastalığını yenerek aramıza dönen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in görevine başlaması bizleri son derece mutlu etmiştir. Fakat göreve gelir gelmez ilk icraat olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerisiyle Antalya'ya gelip görevine başlayan Hüseyin Karakuş'un görevden alınması örgütte ciddi rahatsızlık yaratmıştır. Konu ile ilgili tasarruf yine Belediye Başkanımızındır ama Genel Merkezimizin önerisi doğrultusunda bu kararın tekrar gözden geçirilmesini ve Hüseyin Karakuş'un görevine iade edilmesini umuyoruz.” BİR TEPKİ DE ALEVİLERDEN   Hüseyin Karakuş’un görevden alınmasına bir tepki de  Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkezi (AKD) Genel Başkan Yardımcısı Seher Şengünlü Yılmaz’dan gedi. Sosyal medyadan açıklama yapan Yılmaz, “Liyakat vurgusu yapan Sayın Kılıçdaroğlu bizzat kendi gönderdiği Özgeçmişi başarılar övünçlerle dolu Liyakat örneği Hüseyin Karakuş için ne yapacak? Daha kaç kere onurumuzu kıracaksınız? Sayın Nusret Bayar'ın şu masaya vuracağı yumruk kafamıza inmeye devam mı edecek ?” dedi.  İLGİLİ HABER:
CHP İl Başkanlığı, Muhittin Böcek tarafından görevden alınan Hüseyin Karakuş’a sahip çıktı

haberimizvar.net- Dün göreve başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Genel Merkez tarafından Antalya’ya gönderilen Hüseyin Karakuş’u görevden aldı. Böcek, Karakuş’un özel kalemin emrinde çalışacağını beyan etti. Bu karar CHP tabanında huzursuzluk yarattı. Karakuş’a sahip çıkan İl Başkanlığı yazılımı açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: “Uzun süren tedavi sürecinin ardından hastalığını yenerek aramıza dönen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in görevine başlaması bizleri son derece mutlu etmiştir. Fakat göreve gelir gelmez ilk icraat olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerisiyle Antalya'ya gelip görevine başlayan Hüseyin Karakuş'un görevden alınması örgütte ciddi rahatsızlık yaratmıştır. Konu ile ilgili tasarruf yine Belediye Başkanımızındır ama Genel Merkezimizin önerisi doğrultusunda bu kararın tekrar gözden geçirilmesini ve Hüseyin Karakuş'un görevine iade edilmesini umuyoruz.”

BİR TEPKİ DE ALEVİLERDEN  
Hüseyin Karakuş’un görevden alınmasına bir tepki de  Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkezi (AKD) Genel Başkan Yardımcısı Seher Şengünlü Yılmaz’dan gedi. Sosyal medyadan açıklama yapan Yılmaz, “Liyakat vurgusu yapan Sayın Kılıçdaroğlu bizzat kendi gönderdiği Özgeçmişi başarılar övünçlerle dolu Liyakat örneği Hüseyin Karakuş için ne yapacak? Daha kaç kere onurumuzu kıracaksınız? Sayın Nusret Bayar'ın şu masaya vuracağı yumruk kafamıza inmeye devam mı edecek ?” dedi. 

İLGİLİ HABER:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.