Antalya şehir hastanesi neden iptal edildi?

YEREL 14.12.2020 - 13:17, Güncelleme: 14.12.2020 - 13:17
 

Antalya şehir hastanesi neden iptal edildi?

Meclis’te görüşülen Sağlık Bakanlığı bütçe görüşmeleri sırasında söz alan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “Antalya’ya kamu kaynakları ile yapılacak şehir hastanesi ihalesi neden iptal edildi” diye sordu

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, TBMM’de Sağlık Bakanlığı bütçe görüşmeleri sırasında söz aldı. Konuşmasında kamu-özel sektör işbirliği projelerinden vazgeçilmesi gerektiğini vurgulayan Arı, “Çünkü kamu-özel sektör işbirliği ile yapılan şehir hastaneleri tam bir soygun sistemi. Sadece bu yıl şehir hastanelerine 5 milyar ödendi. Bu para 5 tane kamu tarafından yapılacak şehir hastanesi demektir” dedi.   ANTALYA İHALESİNİ SORDU   Konuşmasında Antalya’dan da örnek veren Arı, “Antalya'da kamu kaynağı ile yapılacak şehir hastanesinin ihalesinin iptal edildiğini öğrendik. Bu işin takipçisi olacağız. Şehir hastanesinin ihalesi yapılmalı ve Antalya'ya kazandırılmalıdır. Ayrıca en çok ihtiyaç olan Manavgat Devlet Hastanesi’ni de yapılıncaya kadar gündemde tutmaya devam edeceğiz” dedi.     
Meclis’te görüşülen Sağlık Bakanlığı bütçe görüşmeleri sırasında söz alan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “Antalya’ya kamu kaynakları ile yapılacak şehir hastanesi ihalesi neden iptal edildi” diye sordu

haberimizvar.net- CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, TBMM’de Sağlık Bakanlığı bütçe görüşmeleri sırasında söz aldı. Konuşmasında kamu-özel sektör işbirliği projelerinden vazgeçilmesi gerektiğini vurgulayan Arı, “Çünkü kamu-özel sektör işbirliği ile yapılan şehir hastaneleri tam bir soygun sistemi. Sadece bu yıl şehir hastanelerine 5 milyar ödendi. Bu para 5 tane kamu tarafından yapılacak şehir hastanesi demektir” dedi.

 

ANTALYA İHALESİNİ SORDU

 

Konuşmasında Antalya’dan da örnek veren Arı, “Antalya'da kamu kaynağı ile yapılacak şehir hastanesinin ihalesinin iptal edildiğini öğrendik. Bu işin takipçisi olacağız. Şehir hastanesinin ihalesi yapılmalı ve Antalya'ya kazandırılmalıdır. Ayrıca en çok ihtiyaç olan Manavgat Devlet Hastanesi’ni de yapılıncaya kadar gündemde tutmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.