Soylu'ya sert yanıt

GÜNDEM 14.12.2020 - 15:26, Güncelleme: 14.12.2020 - 15:38
 

Soylu'ya sert yanıt

"Bir daha haddini aşıp, seçilmişleri tehdit ederken Bakan sıfatıyla konuşasın''

 haberimizvar.net- HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde HDP'li belediyelere kayyım atanmasıyla ilgili ''Ohh paralar PKK'ya gitmiyor, millete gidiyor" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sert tepki gösterdi. "Sanki kürsüde Süleyman Soylu değil de Yeşil vardı, sanki kürsüde Esat Oktay Yıldıran vardı" diyen Bülbül, "Esat Oktay Yıldıran gibi bizi, muhalefeti, Kürt halkını tehdit eden şunu söylüyoruz; 'Sen Esat Oktay Yıldıran isen biz de Kemal Pir'iz" dedi. Soylu'nun bu sözlerine sert tepki gösteren HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, ''Bir daha haddini aşıp seçilmişleri tehdit ederken üçüncü sınıf emniyet görevlisi sıfatıyla değil Bakan sıfatıyla konuşasın'' ifadelerini kullandı. Cumartesi günü TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında HDP'li vekiller kendi partilerinin adaylarının kazandığı belediyelere kayyum atanmasını eleştirirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ohhh, paralar PKK'ya gitmiyor, millete gidiyor, oh, oh!" demiş, HDP'li vekiller ile Soylu arasında sözlü tartışmalar yaşanmıştı. TIKLAYINIZ - Süleyman Soylu ile HDP milletvekilleri arasındaki tartışmada neler yaşandı? ETİKETLER  
"Bir daha haddini aşıp, seçilmişleri tehdit ederken Bakan sıfatıyla konuşasın''

 haberimizvar.net-  HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde HDP'li belediyelere kayyım atanmasıyla ilgili ''Ohh paralar PKK'ya gitmiyor, millete gidiyor" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sert tepki gösterdi. "Sanki kürsüde Soylu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Süleyman Soylu değil de Yeşil vardı, sanki kürsüde  Esat Oktay Yıldıran vardı" diyen Bülbül, " Esat Oktay Yıldıran gibi bizi, muhalefeti, Kürt halkını tehdit eden şunu söylüyoruz; 'Sen Esat Oktay Yıldıran isen biz de Kemal Pir'iz" dedi.

Soylu'nun bu sözlerine sert tepki gösteren HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, ''Bir daha haddini aşıp seçilmişleri tehdit ederken üçüncü sınıf emniyet görevlisi sıfatıyla değil Bakan sıfatıyla konuşasın'' ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında HDP'li vekiller kendi partilerinin adaylarının kazandığı belediyelere kayyum atanmasını eleştirirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ohhh, paralar PKK'ya gitmiyor, millete gidiyor, oh, oh!" demiş, HDP'li vekiller ile Soylu arasında sözlü tartışmalar yaşanmıştı.

TIKLAYINIZ -  Soylu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Süleyman Soylu ile HDP milletvekilleri arasındaki tartışmada neler yaşandı?

ETİKETLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.