Polisten cinsel içerikli ilaç operasyonu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.12.2020 - 22:25, Güncelleme: 24.12.2020 - 22:25
 

Polisten cinsel içerikli ilaç operasyonu

Antalya'da polisin arama yaptığı bir otomobilde, 422 adet cinsel içerikli ilaç ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir istihbaratı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir otomobili durdurdu. Otomobilde arama yapan ekipler, 422 adet cinsel içerikli ilaç ele geçirdi. Olayla ilgili A.T. isimli şüpheli gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen A.T., ifadesi alınmak üzere Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.  A.T. hakkında, TCK 187 Sayılı Kanun'a Muhalefet Etmek suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.
Antalya'da polisin arama yaptığı bir otomobilde, 422 adet cinsel içerikli ilaç ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir istihbaratı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir otomobili durdurdu. Otomobilde arama yapan ekipler, 422 adet ilaç " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">cinsel içerikli ilaç ele geçirdi. Olayla ilgili A.T. isimli şüpheli gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen A.T., ifadesi alınmak üzere Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.  A.T. hakkında, TCK 187 Sayılı Kanun'a Muhalefet Etmek suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.