Büyükşehir'de asgari ücret 3 bin 100 lira

YEREL 28.12.2020 - 22:19, Güncelleme: 28.12.2020 - 22:27
 

Büyükşehir'de asgari ücret 3 bin 100 lira

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde asgari ücretin 3 bin 100 TL olacağını açıkladı.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye bağlı kuruluşlarda asgari ücreti 3 bin 100 lira olarak belirlediklerini söyledi. Emeğin en kutsal değer olduğunu ifade eden Başkan Böcek, “İşçi ve emekçi kardeşlerimle gece gündüz Antalya'mıza en güzel hizmetleri kazandırabilmenin gayreti içerisindeyiz. 'Biz birlikte yaparız' diyerek çıktığımız bu yolda gayret ve özverili çalışmaları için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde 2021 yılında en düşük personel maaşı 3 bin 100 lira olacak. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun" dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde asgari ücretin 3 bin 100 TL olacağını açıkladı.

haberimizvar.net

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye bağlı kuruluşlarda asgari ücreti 3 bin 100 lira olarak belirlediklerini söyledi. Emeğin en kutsal değer olduğunu ifade eden Başkan Böcek, “İşçi ve emekçi kardeşlerimle gece gündüz Antalya'mıza en güzel hizmetleri kazandırabilmenin gayreti içerisindeyiz. 'Biz birlikte yaparız' diyerek çıktığımız bu yolda gayret ve özverili çalışmaları için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde 2021 yılında en düşük personel maaşı 3 bin 100 lira olacak. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun" dedi. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.