Kenti konuştular

YEREL 29.12.2020 - 12:30, Güncelleme: 29.12.2020 - 12:30
 

Kenti konuştular

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin'e iadei ziyarette bulundu. İki başkanın ATSO'da gerçekleşen buluşmasında, Covid-19 salgınında Antalya'nın durumu görüşüldü.

haberimizvar.net- Covid-19 salgınında İçişleri Bakanlığı'nın 20 Kasım'da aldığı yeni önlemler paketinin ardından Muratpaşa Belediyesi'nde bir araya gelen Belediye Başkanı Uysal ve ATSO Başkanı Çetin, yeni yıl öncesi yeniden buluştu. İki başkanın buluşması bu kez ATSO hizmet binasında gerçekleşti. Başkan Uysal'ın iadei ziyaretinde, gündem Antalya'ydı. Salgın döneminde Antalya iş dünyasının durumundan kentin güncel konularına birçok başlık ele alınırken, özellikle salgının yayılımını kontrol altına almak için alınan önlemlere gösterilen hassasiyet sayesinde Antalya'nın Covid-19 risk haritasında kırmızının yerini mavi ve yeşile doğru bırakmasının olumlu olduğu ifade edildi. 
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin'e iadei ziyarette bulundu. İki başkanın ATSO'da gerçekleşen buluşmasında, Covid-19 salgınında Antalya'nın durumu görüşüldü.

haberimizvar.net- Covid-19 salgınında İçişleri Bakanlığı'nın 20 Kasım'da aldığı yeni önlemler paketinin ardından Muratpaşa Belediyesi'nde bir araya gelen Belediye Başkanı Uysal ve ATSO Başkanı Çetin, yeni yıl öncesi yeniden buluştu. İki başkanın buluşması bu kez ATSO hizmet binasında gerçekleşti. Başkan Uysal'ın iadei ziyaretinde, gündem Antalya'ydı.


Salgın döneminde Antalya iş dünyasının durumundan kentin güncel konularına birçok başlık ele alınırken, özellikle salgının yayılımını kontrol altına almak için alınan önlemlere gösterilen hassasiyet sayesinde Antalya'nın Covid-19 risk haritasında kırmızının yerini mavi ve yeşile doğru bırakmasının olumlu olduğu ifade edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.