Özel hastaneden 56 bin liralık korona faturası!

GÜNDEM 04.01.2021 - 17:20, Güncelleme: 04.01.2021 - 17:20
 

Özel hastaneden 56 bin liralık korona faturası!

Antalya’da acil olarak özel hastaneye ambulansla getirilen ve koronavirüs tedavisi gören 74 yaşındaki Feride Çelik’e, iddiaya göre 56 bin liralık fatura çıkarıldı. Borca itiraz eden Çelik’in hastanede rehin tutulduğu iddia edildi

haberimizvar.net- Koranavirüs tedavisine yönelik hastalığın ilk çıktığı dönemde özel hastanelerle sürtüşme yaşanmış, daha sonra özel hastanelerde koronavirüs tedavisinin ücretsiz yapılacağı açıklanmıştı. Fakat tüm uyarılara rağmen özel hastanelerin sağlık soygunu devam ediyor.  Özel hastanelerin son kurbanı 74 yaşındaki Feride Çelik oldu. 21 Aralık tarihinde kanamalı hasta olarak ambulansla özel bir hastanenin acil servisine getirilen Çelik’e tomografi çekildi. 56 BİN LİRA BORÇ ÇIKARILDI  Aşırı kan kaybı nedeniyle kan nakli yapılan Çelik’in yapılan tahlillerinde koronavirüse yakalandığı tespit edildi. 15 gün hastanede koronaviüs tedavisi gören Çelik, 4 Ocak itibariyle sağlığına kavuştu. Almanya’nın Berlin kentinde yaşayan Çelik’e iddiaya göre yapılan tetkikler ve koronavirüs tedavisinden dolayı 56 bin lira borç çıkarıldı.   HASTANEDE REHİN TUTULUYOR Borca itiraz eden Çelik, senet ile ödeme yapabileceğini söyledi. Yine iddiaya göre hastane yönetimi Çelik’in teklifini reddetti ve 56 bin liranın nakit ya da kredi kartı ile ödenmesini talep etti. Tedavisi sona eren ve Almanya’ya dönmek isteyen Feride Çelik’in hastanede rehin tutulduğu ve çıkışına izin verilmediği iddia edildi.  56 BİN LİRAYI KİM ÖDEYEBİLİR  Kendisine çıkarılan 56 bin liralık borç ile şok olduğunu söyleyen 74 yaşındaki Feride Çelik, “Ben Almanya’da yaşıyorum ve yurtdışı sigortalıyım. 56 bin lira borç fazla. Onu senet ile ödemek istedim, kabul etmediler. 56 bin lirayı bir çırpıda kim nakit olarak ödeyebilir” diyerek isyan etti.  Hastane yönetimi ise konu hakkında açıklama yapmadı. 
Antalya’da acil olarak özel hastaneye ambulansla getirilen ve koronavirüs tedavisi gören 74 yaşındaki Feride Çelik’e, iddiaya göre 56 bin liralık fatura çıkarıldı. Borca itiraz eden Çelik’in hastanede rehin tutulduğu iddia edildi

haberimizvar.net- Koranavirüs tedavisine yönelik hastalığın ilk çıktığı dönemde özel hastanelerle sürtüşme yaşanmış, daha sonra özel hastanelerde koronavirüs tedavisinin ücretsiz yapılacağı açıklanmıştı. Fakat tüm uyarılara rağmen özel hastanelerin sağlık soygunu devam ediyor.  Özel hastanelerin son kurbanı 74 yaşındaki Feride Çelik oldu. 21 Aralık tarihinde kanamalı hasta olarak ambulansla özel bir hastanenin acil servisine getirilen Çelik’e tomografi çekildi.

56 BİN LİRA BORÇ ÇIKARILDI 
Aşırı kan kaybı nedeniyle kan nakli yapılan Çelik’in yapılan tahlillerinde koronavirüse yakalandığı tespit edildi. 15 gün hastanede koronaviüs tedavisi gören Çelik, 4 Ocak itibariyle sağlığına kavuştu. Almanya’nın Berlin kentinde yaşayan Çelik’e iddiaya göre yapılan tetkikler ve koronavirüs tedavisinden dolayı 56 bin lira borç çıkarıldı.  
HASTANEDE REHİN TUTULUYOR
Borca itiraz eden Çelik, senet ile ödeme yapabileceğini söyledi. Yine iddiaya göre hastane yönetimi Çelik’in teklifini reddetti ve 56 bin liranın nakit ya da kredi kartı ile ödenmesini talep etti. Tedavisi sona eren ve Almanya’ya dönmek isteyen Feride Çelik’in hastanede rehin tutulduğu ve çıkışına izin verilmediği iddia edildi. 
56 BİN LİRAYI KİM ÖDEYEBİLİR 
Kendisine çıkarılan 56 bin liralık borç ile şok olduğunu söyleyen 74 yaşındaki Feride Çelik, “Ben Almanya’da yaşıyorum ve yurtdışı sigortalıyım. 56 bin lira borç fazla. Onu senet ile ödemek istedim, kabul etmediler. 56 bin lirayı bir çırpıda kim nakit olarak ödeyebilir” diyerek isyan etti.  Hastane yönetimi ise konu hakkında açıklama yapmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.