İş Bankası Genel Müdürü Bali istifa etti iddiası

GÜNDEM 05.01.2021 - 17:01, Güncelleme: 05.01.2021 - 17:01
 

İş Bankası Genel Müdürü Bali istifa etti iddiası

10 yıldır İş Bankası Genel Müdürü olan Adnan Bali'nin istifa ettiği iddia edildi.

haberimizvar.net İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin istifa ettiği iddia edildi. Bloomberg'ün haberine göre Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, 10 yıldan bu yana sürdürdüğü görevini bırakma kararı aldı. Adnan Bali'nin bankadan ayrılacağı yönündeki söylentilerin gündeme gelmesiyle İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürlüğü Bali’nin ev sahipliğinde bir basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı. Toplantı yarın İş Bankası Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek. Bu toplantıda Bali’nin istifa kararını açıklaması bekleniyor. ADNAN BALİ HAKKINDA ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünden mezun olmuştur. 1986'da Türkiye İş Bankası'na 1986 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlamış, 1994 yılına kadar 8 yıl boyunca bu görevde bulunmuştur. Daha sonra aynı bankada çeşitli pozisyonlarda müdürlük ve müdür yardımcılığı yapmış ve 2006 yılında genel müdür yardımcısı olarak atanmıştır. Bu görevde 5 yıl kaldıktan sonra Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Ersin Özince'nin yerine, 2011 yılında Genel Müdür olarak atanmıştır.
10 yıldır İş Bankası Genel Müdürü olan Adnan Bali'nin istifa ettiği iddia edildi.

haberimizvar.net

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin  istifa ettiği iddia edildi.

Bloomberg'ün haberine göre Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, 10 yıldan bu yana sürdürdüğü görevini bırakma kararı aldı.

Adnan Bali'nin bankadan ayrılacağı yönündeki söylentilerin gündeme gelmesiyle  İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürlüğü Bali’nin ev sahipliğinde bir basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı. Toplantı yarın İş Bankası Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek. Bu toplantıda Bali’nin istifa kararını açıklaması bekleniyor.

ADNAN BALİ HAKKINDA

ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünden mezun olmuştur. 1986'da Türkiye İş Bankası'na 1986 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlamış, 1994 yılına kadar 8 yıl boyunca bu görevde bulunmuştur. Daha sonra aynı bankada çeşitli pozisyonlarda müdürlük ve müdür yardımcılığı yapmış ve 2006 yılında genel müdür yardımcısı olarak atanmıştır. Bu görevde 5 yıl kaldıktan sonra Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Ersin Özince'nin yerine, 2011 yılında Genel Müdür olarak atanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.