Polisten kumar baskını

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.01.2021 - 11:59, Güncelleme: 10.01.2021 - 11:59
 

Polisten kumar baskını

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir iş yerine yapılan baskında kumar oynarken yakalanan 13 kişi hakkında işlem yapıldı.

haberimizvar.net Antalya Caddesi Yeni Mahalle'de emlak ofisi olarak kullanılan iş yerinde kumar oynandığı ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri belirlenen adrese baskın yaptı. Kapıyı açıp içeriye giren polisi karşısında görenler neye uğradığını şaşırdı. Operasyonda 13 kişi evin salon kısmı ortasında bulunan masa üzerinde kumar oynamakta kullandıkları materyaller ile birlikte yakalandı. Olay ile ilgili cumhuriyet savcısının talimatına istinaden 4 kişiye 'kumar oynanması için yer ve imkân sağlama' suçundan şüpheli sıfatı ile işlem yapılırken, toplam 9 kişiye ayrı ayrı olmak üzere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'na muhalefet etmek suçundan ve Covid-19 tedbirleri kapsamında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. maddesine muhalefet etmek suçundan para cezası uygulandı.
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir iş yerine yapılan baskında kumar oynarken yakalanan 13 kişi hakkında işlem yapıldı.

haberimizvar.net

Antalya Caddesi Yeni Mahalle'de emlak ofisi olarak kullanılan iş yerinde kumar oynandığı ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri belirlenen adrese baskın yaptı. Kapıyı açıp içeriye giren polisi karşısında görenler neye uğradığını şaşırdı. Operasyonda 13 kişi evin salon kısmı ortasında bulunan masa üzerinde kumar oynamakta kullandıkları materyaller ile birlikte yakalandı.

Olay ile ilgili cumhuriyet savcısının talimatına istinaden 4 kişiye ' kumar oynanması için yer ve imkân sağlama' suçundan şüpheli sıfatı ile işlem yapılırken, toplam 9 kişiye ayrı ayrı olmak üzere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'na muhalefet etmek suçundan ve Covid-19 tedbirleri kapsamında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. maddesine muhalefet etmek suçundan para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.