Piyango yine Demirören'e vurdu

EKONOMİ 17.01.2021 - 14:43, Güncelleme: 17.01.2021 - 14:43
 

Piyango yine Demirören'e vurdu

10 yıl süreyle Milli Piyango'nun işletme hakkını devralan Demirören Grubu, bu kez de o ülkenin piyangosunu aldı...

haberimizvar.net-İtalyan ortağıyla Varlık Fonu'nun 10 yıl süreyle Milli Piyango'nun işletme hakkını devralan Demirören Grubu, bu kez Azerbaycan'a giriyor. Azerbaycan Hükümeti, devlete ait piyango şirketinin yönetimini Demirören Grubu'na verecek. Demirören Grubu'na ait YMT Şans BV adlı şirket, Bakü Yönetimi'ne ait piyango şirketi Azerlotereya'yı devralacak. Dünya gazetesinden Kerim Ülker'in aktardığına göre, önümüzdeki 6 ay içinde yönetim devri gerçekleşecek. İlgili kararnameyi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün imzaladı. DEMİRÖREN KAZANMIŞTI 2019'da Türkiye Varlık Fonu’nun Milli Piyango oyunlarının düzenlenmesine ilişkin gelir paylaşımı esasına dayanan 10 yıl süreli hizmet alım sözleşmesi için açık teklif yapılmış, en iyi teklifi 2020 yılı için 9 milyar 320 milyon TL tutarında asgari hasılat taahhüdü ve bayi komisyonları da dahil olmak üzere yüzde 9.5 komisyon oranıyla Demirören ve İtalyan ortağının oluşturduğu Sisal - Şans Ortak Girişimi vermişti. 
10 yıl süreyle Milli Piyango'nun işletme hakkını devralan Demirören Grubu, bu kez de o ülkenin piyangosunu aldı...

haberimizvar.net-İtalyan ortağıyla Varlık Fonu'nun 10 yıl süreyle Milli Piyango'nun işletme hakkını devralan Demirören Grubu, bu kez Azerbaycan'a giriyor. Azerbaycan Hükümeti, devlete ait piyango şirketinin yönetimini Demirören Grubu'na verecek. Demirören Grubu'na ait YMT Şans BV adlı şirket, Bakü Yönetimi'ne ait piyango şirketi Azerlotereya'yı devralacak. Dünya gazetesinden Kerim Ülker'in aktardığına göre, önümüzdeki 6 ay içinde yönetim devri gerçekleşecek. İlgili kararnameyi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün imzaladı.

DEMİRÖREN KAZANMIŞTI

2019'da Türkiye Varlık Fonu’nun href="https://www.haberimizvar.net/ara?q=Milli Piyango " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Milli Piyango oyunlarının düzenlenmesine ilişkin gelir paylaşımı esasına dayanan 10 yıl süreli hizmet alım sözleşmesi için açık teklif yapılmış, en iyi teklifi 2020 yılı için 9 milyar 320 milyon TL tutarında asgari hasılat taahhüdü ve bayi komisyonları da dahil olmak üzere yüzde 9.5 komisyon oranıyla Demirören ve İtalyan ortağının oluşturduğu Sisal - Şans Ortak Girişimi vermişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.